Popis výrobku

Hledáte ideální dětskou postel, která by zaujala svým designem a zároveň byla praktická? Seznamte se s patrovou postelí Comfio v grafitové barvě o rozměrech 90x200.

Estetický a moderní vzhled patrové postele Comfio v grafitové barvě okouzlí každé dítě. Důmyslný design ve formě domečku dodá dětskému pokoji jedinečný charakter a stane se centrálním prvkem interiéru. Barva zásuvek na bocích je bílá, na dně dub a na přední straně grafit, což vytváří harmonickou a elegantní kombinaci.

Postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její pevnost a dlouhou životnost. Rozměry 97 x 207 x 207 cm jsou ideální pro matraci o velikosti 90x200 cm. Nábytek je dodáván v balení pro vlastní montáž, což umožňuje snadné a rychlé sestavení.

Patrová postel Comfio nabízí také praktické využití prostoru. Dvě zásuvky poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky nebo ložní prádlo. Bezpečnostní zábrana je snadno odnímatelná, což zvyšuje bezpečnost a komfort vašeho dítěte. Kromě toho jsou zde dva dřevěné rošty, které zajišťují správnou podporu matrace a pohodlný spánek.

Vlastnosti produktu:

  • Postel Comfio pro děti v designu domečku → Vytvoří pro vaše dítě útulný a bezpečný prostor pro spánek a hru. Díky svému originálnímu designu se stane skvělým doplňkem dětského pokoje.
  • Patrová konstrukce → Poskytuje více prostoru pro hru a relaxaci. Tato postel je ideální pro menší pokoje, kde je třeba ušetřit místo.
  • Dvě zásuvky pro úložný prostor → Nabízí dostatek místa pro uložení hraček, oblečení nebo ložního prádla. Udržujte dětský pokoj uklizený a organizovaný.
  • Ekologická barva na bázi vody → Zaručuje bezpečnost a zdraví vašeho dítěte. Tato postel je navržena s ohledem na bezpečnost a pohodlí vašeho dítěte.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 207 cm,

  • hloubka: 207 cm,

  • Rozměr pro matrace: 90x200

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

patrové

barevné provedení

barevné provedení korpusu

grafit

Barva zásuvek - přední strana

grafit

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

2

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-patrova-comfio---grafit--90x200-p-155596-1106-1023.1106.html