Popis výrobku

Hledáte dokonalou patrovou postel pro své dítě? Seznamte se s naším produktem - dětskou patrovou postelí Comfio v grafitové barvě, velikosti 90x190.

Tato postel je nejen praktickým kouskem nábytku, ale také skvělým doplňkem do dětského pokoje. Její moderní design a grafitová barva dodají pokoji styl a eleganci. Navíc, díky svému domečkovému tvaru, poskytuje dětem nejen místo k odpočinku, ale také prostor pro hraní a rozvíjení fantazie.

Postel Comfio je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a stabilitu. Má rozměry 97 x 207 x 197 cm, což je ideální velikost pro dětský pokoj. Kromě toho, je vybavena dvěma dřevěnými rošty a dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky nebo ložní prádlo.

Bezpečnost je naší prioritou. Proto je postel vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, která chrání vaše dítě před pádem během spánku. Navíc, všechny barvy použité na posteli jsou na bázi vody a ekologické, takže neobsahují žádné škodlivé látky. Vybavte dětský pokoj postelí Comfio a vytvořte pro své dítě bezpečné a pohodlné prostředí k odpočinku a hraní.

Vlastnosti produktu:

  • Robustní konstrukce z dřeva → přináší dlouhou životnost a stabilitu, což znamená, že tato postel vydrží všechny dětské hry a zároveň poskytuje bezpečné a pohodlné prostředí pro spánek.
  • Patrový design → optimalizuje prostor v dětském pokoji a nabízí dvě lůžka na ploše jednoho. To umožňuje ubytování více dětí nebo poskytuje extra místo pro přátelé na noc.
  • Dvě vestavěné zásuvky → poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky, oblečení nebo ložní prádlo. To pomáhá udržovat pokoj čistý a organizovaný.
  • Odnímatelná bezpečnostní zábrana → zajišťuje bezpečí dítěte během spánku a může být snadno odstraněna, jakmile je dítě dostatečně staré a cítí se v posteli bezpečně.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 207 cm,

  • hloubka: 197 cm,

  • Rozměr pro matrace: 90x190

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

patrové

barevné provedení

barevné provedení korpusu

grafit

Barva zásuvek - přední strana

grafit

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

2

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-patrova-comfio---grafit--90x190-p-155595-1106-1023.1106.html