Popis výrobku

Hledáte dokonalou dětskou postel, která by splnila všechny vaše požadavky na komfort, design a funkčnost? Seznamte se s naší patrovou postelí Comfio v grafitovém provedení o rozměrech 90x180.

Na první pohled vás zaujme moderní design postele v podobě domečku, který dodá dětskému pokoji nejen šmrnc, ale také pocit bezpečí a soukromí. Grafitová barva je univerzální a snadno se kombinuje s dalšími barvami v interiéru. Zásuvky na bocích jsou bílé a na dně dubové, což přidává na vizuální atraktivitě.

Postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a stabilitu. Navíc je vybavena dvěma rošty, což zvyšuje její funkčnost. Montáž je jednoduchá, postel je dodávána v balení s podrobným návodem. Součástí postele jsou také dvě praktické zásuvky, které poskytují dostatek úložného prostoru pro ložní prádlo nebo hračky.

Bezpečí vašich dětí je pro nás na prvním místě. Proto je postel vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, kterou můžete snadno sundat, jakmile ji vaše dítě již nebude potřebovat. Ekologické provedení barvy na bázi vody je šetrné k životnímu prostředí a zdraví vašich dětí. Přední část zásuvek je dřevěná, což dodává posteli rustikální vzhled.

Vlastnosti produktu:

  • Postel dětské domeček patrová Comfio - grafit, 90x180 → Je to dokonalá volba pro každé dětské pokoje. Tato postel nabízí útulné a bezpečné místo pro odpočinek a hry vašeho dítěte. Díky svému designu vytváří pocit soukromí a bezpečí, což usnadňuje přechod z kolébky na postel.
  • Provedení konstrukce: dřevo → Tato postel je vyrobena z kvalitního dřeva, které je odolné a trvanlivé. Dřevěná konstrukce zajišťuje, že postel vydrží dlouhodobé použití a zůstane stabilní a bezpečná i při intenzivním použití.
  • Rozměry: 97 x 207 x 187 → Tato postel je navržena tak, aby se vešla do většiny dětských pokojů. Její kompaktní rozměry znamenají, že nezabere příliš mnoho místa, zatímco poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný spánek a hru.
  • Vybavení bezpečnostní zábrana: odnímatelná → Bezpečnost vašeho dítěte je naší prioritou. Tato postel je vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, která zabraňuje pádům během spánku. Když vaše dítě vyroste, zábranu můžete jednoduše odstranit.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 207 cm,

  • hloubka: 187 cm,

  • Rozměr pro matrace: 90x180

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

patrové

barevné provedení

barevné provedení korpusu

grafit

Barva zásuvek - přední strana

grafit

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

2

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-patrova-comfio---grafit--90x180-p-155594-1106-1023.1106.html