Popis výrobku

Hledáte ideální dětskou postel, která je nejen pohodlná, ale také vizuálně atraktivní? Seznamte se s naší patrovou postelí Comfio v černé barvě o rozměrech 80x180.

Náš produkt, patrová postel Comfio, je skvělou volbou pro každé dětské pokojíčky. S jejím moderním a unikátním designem ve tvaru domečku, který je vytvořen z kvalitního dřeva, bude tato postel skvěle ladit s jakýmkoli interiérem. Černá barva zásuvek na bocích a přední straně dodává posteli elegantní vzhled, zatímco dubová barva dna zásuvek přidává teplý a přírodní dotek.

Tato patrová postel Comfio je navržena tak, aby byla nejen stylová, ale také praktická. S rozměry 87 x 207 x 187 cm poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný spánek. Dvě zásuvky nabízejí dostatek úložného prostoru pro hračky nebo oblečení. Navíc, postel je vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, která zajišťuje bezpečnost vašich dětí během spánku.

Postel Comfio je dodávána v balení, což umožňuje snadnou montáž. Její konstrukce z kvalitního dřeva zaručuje dlouhou životnost a pevnost. Ekologická barva na bázi vody zajišťuje bezpečnost pro vaše děti a zároveň dodává posteli krásný vzhled. S touto postelí získáte nejen krásný kus nábytku, ale také praktický a bezpečný produkt pro vaše děti.

Vlastnosti produktu:

  • Ekologická barva na bázi vody → Postel je natřena ekologickou barvou na bázi vody, což znamená, že je bezpečná pro vaše děti a šetrná k životnímu prostředí. Kromě toho, tento typ barvy je odolný proti oděru a snadno se čistí, takže postel bude vypadat jako nová po dlouhou dobu.
  • Dřevěná konstrukce → Díky dřevěné konstrukci je postel pevná a stabilní. Dřevo je také známé svou dlouhou životností, takže můžete být jisti, že tato postel poslouží vašim dětem po mnoho let.
  • Patrová postel → Tento typ postele je ideální pro rodiny s více dětmi, nebo pro děti, které mají rádi společnost. Patrová postel také šetří místo v pokoji, což je velkou výhodou, pokud máte omezený prostor.
  • Dvě zásuvky pro skladování → Postel je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek místa pro skladování oblečení, hraček nebo jiných věcí. To pomáhá udržovat pokoj vašich dětí uklizený a organizovaný.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 207 cm,

  • hloubka: 187 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x180

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

patrové

barevné provedení

Barva korpusu

černá

Barva přední části zásuvky

černá

Barva zásuvek - boky

černá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

2

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-patrova-comfio---cerny--80x180-p-155599-1106-1023.1106.html