Popis výrobku

Hledáte dokonalou dětskou patrovou postel pro svůj moderní dětský pokoj? Seznamte se s produktem Comfio - Černý, 80x160.

Tato postel domeček je dokonalou kombinací funkčnosti a designu. Černá barva zásuvek na bocích a přední straně dodává posteli moderní vzhled, zatímco dubová barva zásuvek na dně dodává teplý, přírodní dotek. Je to ideální volba pro každého, kdo hledá něco stylového a praktického pro svůj dětský pokoj.

Postel je vyrobena z kvalitního dřeva a je dodávána v balení pro vlastní montáž. Má rozměry 87 x 207 x 167 cm, což je ideální pro matraci o rozměrech 80x160 cm. K posteli patří také dva dřevěné rošty. Navíc je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky nebo oblečení.

Bezpečnost je naší prioritou. Proto je tato postel vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, která chrání vaše dítě před pádem během spánku. A co je nejlepší? Barva na bázi vody je ekologická, takže můžete být jisti, že tato postel je bezpečná pro vaše dítě i pro životní prostředí.

Vlastnosti produktu:

  • Provedení konstrukce: dřevo → Postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zajišťuje její dlouhou životnost a odolnost. Dřevěná konstrukce také přináší příjemnou, teplou atmosféru do dětského pokoje.
  • Rozměry: 87 x 207 x 167 → Tato postel je ideální pro menší pokoje nebo pro vytvoření více prostoru pro hraní. Její kompaktní rozměry umožňují snadné umístění v jakémkoli pokoji.
  • Provedení zásuvka: dřevěná přední část → Dvě praktické zásuvky s dřevěnou přední částí nabízí dostatek úložného prostoru pro hračky, oblečení nebo ložní prádlo. Ušetříte tak místo a udržíte pokoj vždy v pořádku.
  • Typ lůžka dětské: patrové → Tato patrová postel je ideální řešení pro rodiny s více dětmi nebo pro děti, které mají rády přespávání. Díky odnímatelné bezpečnostní zábraně je také bezpečná pro menší děti.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 207 cm,

  • hloubka: 167 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x160

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

patrové

barevné provedení

Barva korpusu

černá

Barva přední části zásuvky

černá

Barva zásuvek - boky

černá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

2

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-patrova-comfio---cerny--80x160-p-155598-1106-1023.1106.html