Popis výrobku

Hledáte ideální dětskou postel, která by splnila všechny vaše požadavky? Seznamte se s produktem - Comfio domeček patrová postel v černé barvě, rozměry 70x140.

Tato postel přinese do dětského pokoje nejen funkčnost, ale také styl a originalitu. Její unikátní design v podobě domečku okouzlí každé dítě a stane se středobodem místnosti. Černá barva dodá pokoji moderní vzhled a díky kombinaci s dubovou barvou zásuvek na dně vytvoří harmonický celek.

Comfio domeček patrová postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a stabilitu. Rozměry 77 x 207 x 147 cm jsou ideální pro matraci o velikosti 70x140 cm. Postel je dodávána v balení a je určena k vlastní montáži, což vám umožní přizpůsobit její umístění podle vašich potřeb.

Kromě toho, tato postel nabízí také praktické úložné prostory. Dvě zásuvky s dřevěnou přední částí poskytnou dostatek místa pro uložení hraček nebo ložního prádla. Bezpečnostní zábrana je odnímatelná, takže postel může růst s vaším dítětem a přizpůsobovat se jeho potřebám.

Vlastnosti produktu:

  • Provedení konstrukce: dřevo → Díky tomu, že je postel vyrobena z dřeva, je nejen pevná a odolná, ale také přirozeně krásná. Dřevo dodává produktu jedinečný a klasický vzhled, který se hodí do jakéhokoli dětského pokoje.
  • Montáž vlastní: nábytek v balení → Postel je dodávána v balení pro vlastní montáž, což znamená, že si můžete být jisti, že bude perfektně pasovat do vašeho prostoru. Navíc, montáž je jednoduchá a rychlá, takže vaše dítě se může těšit na novou postel co nejdříve.
  • Typ lůžka dětské: patrové → Představte si radost vašeho dítěte, když uvidí, že má novou patrovou postel! Nejen že je to skvělý způsob, jak ušetřit místo v pokoji, ale také to dětem dodává pocit dobrodružství a zábavy při spaní.
  • Vybavení bezpečnostní zábrana: odnímatelná → Bezpečnost je na prvním místě a tato postel to bere vážně. Je vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, která chrání vaše dítě před pádem během spánku. A když vaše dítě povyroste, můžete zábranu jednoduše odebrat.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 77 cm,

  • výška: 207 cm,

  • hloubka: 147 cm,

  • Rozměr pro matrace: 70x140

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

patrové

barevné provedení

Barva přední části zásuvky

černá

Barva zásuvek - boky

černá

Barva korpusu

černá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

2

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-patrova-comfio---cerny--70x140-p-155597-1106-1023.1106.html