Popis výrobku

Hledáte ideální patrovou postel pro vaše děti? Seznamte se s naší postelí Comfio - Borovice, 90x180, patřící do kategorie Postele domečkové.

Tento nábytek v balení, s rozměry 97 x 207 x 187, je skvělou volbou pro každý dětský pokoj. Jeho borovicová barva dodává pokoji přírodní a útulný vzhled. Díky svému domečkovému tvaru, bude tato postel nejen místem k odpočinku, ale také skvělým místem pro hraní a rozvíjení dětské fantazie.

Postel je vyrobena z dřeva, což zaručuje její pevnost a dlouhou životnost. Kromě toho, je vybavena dvěma dřevěnými rošty a dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro ložní prádlo nebo hračky. Rozměr pro matraci je 90x180, což je ideální velikost pro pohodlný a zdravý spánek vašich dětí.

Bezpečnost je naší prioritou. Postel je vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, která zabraňuje pádům během spánku. Navíc, všechny barvy použité na posteli jsou na bázi vody a ekologické, což je šetrné k zdraví vašich dětí a k životnímu prostředí.

Vlastnosti produktu:

  • Postel dětské domeček patrová Comfio - Borovice, 90x180 → je ideální pro malé dobrodruhy, kteří touží po vlastním prostoru pro hraní a spánek. Tato postel vám umožní vytvořit útulný a zábavný koutek pro vaše děti přímo v jejich pokoji.
  • Velikost 97 x 207 x 187 cm → poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný spánek a zároveň nezabírá příliš mnoho místa v pokoji. Výška postele umožňuje vytvoření dvou úrovní - spodní pro spánek a horní pro hraní nebo relaxaci.
  • Dřevěná konstrukce → zaručuje stabilitu a dlouhou životnost postele. Dřevo je také ekologickým a bezpečným materiálem, který se snadno udržuje a dodává interiéru teplý a přírodní vzhled.
  • Dvě zásuvky pro uložení → jsou ideální pro ukládání hraček, knih nebo ložního prádla. Udržujte pokoj vašeho dítěte organizovaný a uklizený s těmito praktickými zásuvkami.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 207 cm,

  • hloubka: 187 cm,

  • Rozměr pro matrace: 90x180

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

patrové

barevné provedení

Barva nožiček

borovice

Barva zásuvek - přední strana

borovice

Barva zásuvek - dno

dub

Barva korpusu

borovice

Barva zásuvek - boky

javor

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

2

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-patrova-comfio---borovice--90x180-p-155566-1106-1023.1106.html