Popis výrobku

Hledáte dokonalou dětskou postel, která by poskytla nejen pohodlí, ale také zábavu pro vaše děti? Seznamte se s naším produktem - patrovou postelí Comfio v domečkovém stylu.

Tato bílá postel je skvělým doplňkem do dětského pokoje. Její moderní a hravý design ve tvaru domečku okamžitě přitáhne pozornost a stane se centrálním bodem místnosti. Díky neutrální bílé barvě se snadno hodí do jakéhokoli interiéru.

Postel Comfio je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost. Má rozměry 97 x 187 x 197 cm a je navržena pro matraci o rozměrech 90x190 cm. Tento produkt je dodáván v balení a je potřeba jej sestavit, což vám umožní přizpůsobit výšku postele podle potřeb vašeho dítěte.

Kromě toho, tato patrová postel nabízí také dvě zásuvky pro uskladnění hraček nebo ložního prádla. Zásuvky mají dřevěnou přední část a jsou dostupné v bílé a dubové barvě. Postel je také vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, což je ideální pro malé děti.

Vlastnosti produktu:

  • Bezpečná a pohodlná konstrukce → Tato dřevěná postel Comfio je vyrobena tak, aby byla bezpečná a pohodlná pro vaše děti. Její patrový design je ideální pro sourozence nebo pro hosty, kteří přespávají.
  • Uložný prostor → Postel je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek místa pro uskladnění hraček, oblečení nebo ložního prádla. To znamená, že udržování dětského pokoje v pořádku je mnohem snazší.
  • Snadná montáž → Postel je dodávána v balení s návodem k montáži, takže ji můžete snadno sestavit sami. To vám ušetří čas a peníze za profesionální montáž.
  • Ekologické provedení → Barva na bázi vody je nejen ekologická, ale také bezpečná pro vaše děti. Tato postel je tedy ideální volbou pro rodiče, kteří hledají ekologický a bezpečný nábytek pro své děti.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 187 cm,

  • hloubka: 197 cm,

  • Rozměr pro matrace: 90x190

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

patrové

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Barva zásuvek - přední strana

bílá

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

2

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-patrova-comfio---bily--90x190-p-155632-1106-1023.1106.html