Popis výrobku

Hledáte ideální patrovou postel pro vaše děti? Seznamte se s naším produktem - dětská domečková patrová postel Comfio v bílé barvě, velikosti 80x190.

Náš produkt je nejen funkční, ale také esteticky přitažlivý. Jeho bílá barva a design ve tvaru domečku přinesou do dětského pokoje svěží a hravý vzhled. Díky svým rozměrům 87 x 187 x 197 cm se snadno vejde do každého pokoje.

Postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost. Je dodávána v balení, takže si ji můžete sestavit podle vlastních představ. K posteli patří také dvě zásuvky, které poskytují dostatek úložného prostoru. Zásuvky mají dřevěnou přední část a jsou v barevném provedení dub a bílá.

Tato patrová postel je ideální pro rodiny s více dětmi. Díky svému provedení nabízí každému dítěti dostatek soukromí. Postel je navíc vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, což zajišťuje bezpečí vašich dětí. Vyzkoušejte náš produkt a přesvědčte se o jeho výhodách.

Vlastnosti produktu:

  • Dřevěná konstrukce → přináší pocit přírodního tepla a útulnosti. Tato postel je vyrobena z masivního dřeva, které je známé svou dlouhou životností a odolností. Díky tomu bude vaše dítě mít stabilní a bezpečné místo na spaní po mnoho let.
  • Rozměry 87 x 187 x 197 → poskytují dostatek prostoru pro pohodlný spánek vašeho dítěte a zároveň umožňují efektivní využití prostoru v dětském pokoji. Navíc, tato postel je navržena tak, aby se do ní dokonale hodila matrace o rozměrech 80x190.
  • Patrové provedení → umožňuje efektivní využití prostoru v pokoji. Díky tomu, že je postel patrová, získáte pod ní prostor pro uložení hraček nebo oblečení. Navíc, děti milují patrové postele, protože jim poskytují pocit dobrodružství a zábavy.
  • Dvě zásuvky pro uložení → poskytují dostatek místa pro uložení všech důležitých věcí vašeho dítěte. Zásuvky jsou navíc vybaveny dřevěnými předními částmi, které zvyšují estetický vzhled postele a dodávají jí elegantní vzhled.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 187 cm,

  • hloubka: 197 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x190

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

patrové

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Barva zásuvek - přední strana

bílá

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

2

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-patrova-comfio---bily--80x190-p-155628-1106-1023.1106.html