Popis výrobku

Hledáte dokonalou patrovou postel pro vaše děti? Seznamte se s dětskou patrovou postelí Comfio - Bílý, 70x140.

Tato postel je skutečným skvostem v dětském pokoji. S jejím moderním a hravým designem ve tvaru domečku se stane středobodem místnosti. Bílá barva dodává posteli čistý a svěží vzhled, který se snadno hodí do jakéhokoli prostoru.

Jedná se o postel vysoce kvalitního provedení, vyrobenou z pevného a odolného dřeva. S rozměry 77 x 187 x 147 cm poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný spánek vašeho dítěte. Dvě zásuvky umožňují snadné uskladnění hraček nebo ložního prádla. Bezpečnostní zábrana je odnímatelná, což zvyšuje bezpečnost a umožňuje snadný přístup k posteli.

Postel Comfio je navíc ekologická, s barvou na bázi vody a dřevěnou přední částí zásuvky. S dvěma rošty je tato postel ideální pro rodiny s více dětmi. Je dodávána v balení pro vlastní montáž, což zaručuje snadnou a rychlou instalaci. Tato patrová postel je dokonalým řešením pro každý dětský pokoj.

Vlastnosti produktu:

  • Vysoká kvalita dřeva → naše dětské patrové postele Comfio jsou vyrobeny z pevného a odolného dřeva, což zaručuje dlouhou životnost a bezpečí vašeho dítěte. Dřevo je také ekologické a neškodné pro zdraví.
  • Útulný domečkový design → tento produkt přináší nejen pohodlí, ale také zábavu a dobrodružství pro vaše dítě. Domečkový design podporuje kreativitu a fantazii, zatímco zároveň poskytuje útulné a bezpečné místo k odpočinku.
  • Prostor pro uložení → dvě vestavěné zásuvky poskytují dostatek místa pro uložení hraček, knih nebo oblečení. Umožňuje to udržet dětský pokoj vždy uklizený a organizovaný.
  • Odnímatelná bezpečnostní zábrana → zábrana je navržena tak, aby poskytovala maximální bezpečnost během spánku. Když vaše dítě povyroste, zábranu lze snadno odstranit, což zajišťuje dlouhodobou použitelnost postele.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 77 cm,

  • výška: 187 cm,

  • hloubka: 147 cm,

  • Rozměr pro matrace: 70x140

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

patrové

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - přední strana

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

2

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-patrova-comfio---bily--70x140-p-155622-1106-1023.1106.html