Popis výrobku

Hledáte perfektní rozkládací pohovku pro tři osoby? Objevte gauč Romano v béžovém welwetu Cloud 03 s bukovými nohami.

Tento gauč okouzlí každého svým elegantním designem a luxusním welvetovým potahem v béžové barvě. Jeho masivní bukové nohy dodávají celkovému vzhledu přírodní dotek. Pohovka Romano je ideální pro ty, kteří hledají kombinaci stylu a komfortu.

Co se týče funkčnosti, Romano je skvělým výběrem. S rozměry 212 x 75/90 x 95 cm poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci a odpočinek. Jeho výška sedadla 47 cm a hloubka spací plochy 140 cm zajišťují maximální pohodlí. Navíc je vybaven skříňkou pro úložný prostor, což je velkým plusem pro ty, kteří potřebují uklidit své věci.

Gauč Romano je vyroben z kvalitního dřeva, což zaručuje jeho dlouhou životnost. Jeho vlnité pružiny a pěnové polštáře poskytují optimální podporu a pohodlí. Welvetový potah Cloud 03 je snadno čistitelný, což usnadňuje údržbu. Kromě toho je tato pohovka volně stojící, což znamená, že ji můžete umístit kdekoli ve vašem obývacím pokoji.

Vlastnosti produktu:

  • Gauč rozkladana třímístná Romano Tento luxusní gauč nabízí dostatek prostoru pro tři osoby. Jeho rozkládací funkce zaručuje, že se z něj stane pohodlné lůžko pro návštěvy nebo pro vás samotné.
  • Béžový welwet Cloud 03 Tento materiál je nejen nádherný na pohled, ale také snadno čistitelný, což znamená, že váš gauč bude vždy vypadat jako nový.
  • Nohy buk Masivní bukové nohy přidávají gauči stabilitu a robustnost. Jejich výška 13 cm umožňuje snadné úklid pod gaučem.
  • Skříňka pro uložení Tento gauč má vestavěnou skříňku pro uložení, což je ideální pro ukládání polštářů, dek a dalších potřebných věcí.

Parametry potahové látky Cloud 03

Cloud 03
snížená hořlavost

Gramáž:

390 g/m² (+/- 10 %)

Další informace
Potahová látka gramáže 390g/m² poskytuje vynikající trvanlivost při zachování měkkosti, takže váš nábytek bude pohodlný a zároveň odolný vůči každodennímu používání. Výběr tohoto materiálu je zárukou, že váš nábytek bude nejen krásný, ale také funkční.

Odolnost proti oděru:

vysoká (90-100 tisíc cyklů)

Další informace
Látka s výsledkem 90 - 100 tis. cyklů v testu Martindale je synonymem odolnosti a stylu. Ideální pro čalouněný nábytek, který musí odolat každodennímu používání a zůstat elegantní.

Složení:

100% Polyester

Typ potahové látky:

samet

Odolnost proti mačkání a žmolkování:

4

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 212

    šířka: 212 cm,

  • 75/90

    výška: 75/90 cm,

  • 95

    hloubka: 95 cm,

  • 190 x 140

    Spací plocha: 190 x 140 cm,

  • 47

    Výška sedu: 47 cm,

  • 13

    Výška nohou: 13 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Skupina

samet

Typ

Cloud 03

Vlastnosti

snadno čistitelný materiál

barevné provedení

Barva nožek

buk

Provedení

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Nožky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Polštáře

směs pěnové hmoty

Rozkládání

Ano

DL

Úložný prostor

Ano

skříňka

Rozměry

187/13/58 cm

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ano

Typ polštářů

odnímatelné

Počet polštářů

2

Další modely ze stejné kolekce

ano

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/pohovka-rozkladana-trimistna-romano---bezovy-welwet-cloud-03---nohy-buk-p-160021-1634-1634.html