Popis výrobku

Pohovka s úložným prostorem Ana rozkládací na spaní

Jste příznivci klasického nábytku do obývacího pokoje? Máte rádi jednoduchost? Pohovka Ana bude tou správnou volbou!

Pokud stojíte před výběrem nového nábytku do obývacího pokoje, jste na správném místě! Pohovka Ana se uplatní v klasických interiérech, kde díky možnosti výběru barvy potahové látky přizpůsobíme její vzhled individuálním preferencím. Zní to skvěle, že?

Tím to nekončí! Tento kus nábytku je mimořádně funkční – rozkládací pohovka se dá rozložit na spaní a teplá přikrývka bude vždy po ruce, protože ve velkém úložném prostoru na lůžkoviny pro ni rozhodně není nouze. Zmínit je třeba také sedadlo vyrobené na bázi pružin a pěny, které je pohodlné a pružné.

Tak co, jste rozhodnuti?

Vlastnosti produktu:

  • klasický design
  • odolné provedení 
  • nábytek se ve standardní nabídce rozkládá na spaní
  • má úložný prostor na lůžkoviny
  • možnost přizpůsobení barevného provedení materiálu
  • polštáře ve standardní nabídce

Provedení produktu:

  • vyplnění sedadla - pružina typu bonell + polyuretanová pěna T35. Více podrobností na téma vyplnění v čalouněném nábytku najdete na našem blogu,
  • možnost výběru potahové látky v konfigurátoru "vyberte si barevné provedení". Informujeme, že v závislosti na výběru druhu potahové látky se mohou účtovat příplatky,
  • výrobce připouští malé rozdíly v rozměrech přestaveného nábytku ± 2-3 cm.  

Doporučujeme Vám také zhlédnout video o snadno čistitelných látkách:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • szerokość

    šířka: 195 cm,

  • wysokość

    výška: 90 cm,

  • głębokość

    hloubka: 90 cm,

  • Spací plocha: 195 x 120 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Možnost výběru

Provedení

opěradlo

Bonellovy pružiny

Další informace
Bonellovy pružiny jsou dokonalým řešením, které Vám zajistí jedinečné pohodlí. Tyto jedinečně tvarované pružiny se přesně přizpůsobí vašemu tělu a poskytují optimální oporu pro záda. Díky své pružnosti bonellovy pružiny reagují na Vaše pohyby, přizpůsobují se Vaší postavě a poskytují Vám optimální pohodlí. Jejich jedinečná struktura také zajišťuje dobré odvětrávání. Kromě toho jsou bonellovy pružiny trvanlivé a odolné vůči deformaci, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let.

sedák

Bonellovy pružiny

Další informace
Bonellovy pružiny jsou inovativním řešením, které zajišťuje odolnost výplní sedadel čalouněného nábytku. Každá pružina je samostatně zabalena a spojena se sousedními, což vytváří mimořádně stabilní strukturu. Díky tomu poskytuje sedadlo optimální oporu tělu, eliminuje pocit tvrdosti a zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti. Bonellovy pružiny se vyznačují vysokou pružností, která se promítá do pohodlí. Reagují na tlak, přizpůsobují se tvaru těla a poskytují optimální oporu pro každý kontaktní bod. Pružiny bonell jsou navíc mimořádně trvanlivé a odolné vůči deformaci. Jejich robustní konstrukce znamená, že si sedák zachovává svůj původní tvar po dlouhou dobu bez ohledu na intenzitu používání.

sedák

polyuretanová pěna T35

Další informace
Když si vyberete nábytek do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T35, neinvestujete jen do pohodlí, ale také do trvanlivosti a kvality. Tato vysoce kvalitní polyuretanová pěna T35 má optimální úroveň měkkosti a pružnosti. Poskytuje bezkonkurenční pohodlí při sezení, přizpůsobuje se Vašemu tělu a nabízí vynikající oporu zad a svalů. Díky své odolnosti si polyuretanová pěna T35 zachovává svůj tvar a pružnost i při intenzivním používání, což zaručuje dlouhotrvající pohodlí. Nedeformuje se ani nekroutí, což znamená, že si budete užívat pohodlí po mnoho let.

opěradlo

polyuretanová pěna T35

Další informace
Polyuretanová pěna T35 je dokonalým řešením pro ty, kteří si cení pohodlí a komfortu. Vyznačuje se optimální tuhostí, která poskytuje ideální oporu pro záda a tělo. Díky svým pružným vlastnostem poskytuje čalouněný nábytek s výplní z pěny T35 bezkonkurenční měkkost a pohodlí při relaxaci. Tato pěna se vyznačuje také vynikající odolností, nedochází k její deformaci ani kroucení, což zajišťuje dlouhodobou spokojenost s nábytkem. Kromě toho je polyuretanová pěna T35 hygienická a odolná vůči změnám teplot, což se projevuje v dlouhotrvající svěžesti a pohodlí. Když si vyberete čalouněný nábytek s výplní z pěny T35, investujete do kvality, trvanlivosti a bezkonkurenčního pohodlí.

nožičky

umělá hmota

Další informace
Objevte revoluční řešení pro svůj interiér - nábytek s plastovými nohami. Naše nohy poskytují nejen estetický vzhled, ale také mnoho výhod. Zaprvé, jejich lehká konstrukce usnadňuje přemisťování nábytku, což je užitečné zejména při úklidu nebo přestavování. Za druhé, umělá hmota je odolná vůči vlhkosti a skvrnám, takže se nohy snadno čistí. Nemusíte se obávat ani o trvanlivost - naše nohy jsou pevné, stabilní a odolné proti poškození.

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Rozkládání

ano

system Klik-Klak

Úložný prostor

Rozměry

172/77/18 cm

ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Rozměr malého polštáře

42/32/14 cm

Montáž

Nevyžaduje se

plně smontovaný nábytek

Doplňující informace

výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

Hodnocení zákazníků pro daný produkt

Pohovka na spaní Ana

5,00

star star star star star

1 hodnocení

15.09.2023
verified Ověřený nákup
star star star star star
skvělá

Ověřujeme, které recenze jsou od zákazníků, kteří si daný produkt zakoupili. Po ověření zobrazujeme jak pozitivní, tak negativní hodnocení
/pohovka-na-spani-ana---p-20810-1634-1634.html