Popis výrobku

Hledáte dokonalý gauč, který by se stal středobodem vašeho obývacího pokoje? Seznamte se s naší pohovkou Locres s funkcí spaní - Grafitový manšestr Elma 7.

Tato pohovka je vizuálně působivá. Její elegantní grafitový manšestr dodá vašemu interiéru sofistikovaný vzhled. Navíc, díky svým rozměrům 230 x 95 x 102 cm, je ideální pro větší obývací pokoje, kde se stane dominantním prvkem.

Locres je nejen krásná, ale také funkční. Je vyrobena z borovice a dřevotřísky, což zaručuje její dlouhou životnost. Sedák a opěradlo z polyuretanové pěny T30 zajišťují maximální komfort, ať už relaxujete nebo spíte. Navíc, pohovka má výšku sedadla 45 cm, což je ideální pro pohodlné sezení.

Ale to není vše. Tato pohovka má také úložný prostor, což je skvělá funkce pro malé byty. Můžete v ní skladovat polštáře, deky nebo cokoliv jiného, co potřebujete mít po ruce. A díky výšce nohou 16 cm je snadné pod ní uklízet. Navíc, pohovka je volně stojící, takže ji můžete umístit kamkoliv v místnosti.

Vlastnosti produktu:

  • Provedení korpusu z borovice Borovice je známá svou odolností a dlouhou životností. Tato pohovka vám tedy bude sloužit po mnoho let bez jakéhokoli znamení opotřebení
  • Provedení nožiček z masivu Nožičky z masivu zajišťují maximální stabilitu a pevnost. Bez ohledu na to, kolik lidí na pohovce sedí, můžete být jisti, že zůstane pevně na místě
  • Vysoká pěna T30 v sedáku a opěradle Polyuretanová pěna T30 je vysoce odolná a zároveň poskytuje vynikající komfort. Bez ohledu na to, jak dlouho na pohovce sedíte, budete se cítit maximálně pohodlně
  • Úložný prostor a funkce spaní Tato pohovka nejenže poskytuje mimořádný komfort, ale také skrývá praktický úložný prostor pro vše, co potřebujete mít po ruce. A když přijde čas na odpočinek, jednoduše ji rozložíte a máte připravenou pohodlnou postel

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 230

    šířka: 230 cm,

  • 95

    výška: 95 cm,

  • 102

    hloubka: 102 cm,

  • 200 x 140

    Spací plocha: 200 x 140 cm,

  • 45

    Výška sedu: 45 cm,

  • 16

    Výška nohou: 16 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

grafit

Typ

Elma 7

Skupina

manšestr

Provedení

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Opěradlo

polyuretanová pěna T30

Další informace
Polyuretanová pěna T30 je materiál s vynikající hustotou a pružností. Díky své hustotě a pružnosti se tato pěna dokonale přizpůsobuje tvaru těla, poskytuje optimální oporu páteři a snižuje tlak na záda. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vysokou odolností, což znamená, že si opěradlo nábytku zachová své vlastnosti po dlouhou dobu.

Nožky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Korpus

borovice

Rozkládání

Ano

DL

Úložný prostor

Ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ano

Typ polštářů

odnímatelné

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

41 kg

šířka

šířka:

83 cm

Výška

Výška:

32 cm

výška

výška :

205 cm

Balení číslo 2

45 kg

šířka

šířka:

66 cm

Výška

Výška:

58 cm

výška

výška :

205 cm

Hodnocení zákazníků

/pohovka-locres-rozkladaci---grafitovy-mansestr-elma-7-p-159769-1634-1634.html