Popis výrobku

Hledáte podnožku pro své křeslo? Podívejte se na podnožku Vilano - béžová Velluto 2 / nožky buk.

Tato podnožka je skutečně stylovým doplňkem do vašeho interiéru. Její béžový odstín a hladký velurový povrch přidají do vašeho obývacího pokoje nádech luxusu a elegance.

Podnožka je vyrobena z kvalitního dřeva a dřevotřísky, což zaručuje její pevnost a dlouhou životnost. Sedák je vyplněný polyuretanovou pěnou T30, která zajišťuje maximální pohodlí při odpočinku.

Nejenže tato podnožka vypadá skvěle, ale je také velmi praktická. Skvěle se hodí ke křeslu Vilano z naší nabídky, které je vyrobeno ve stejné potahové látce.

Vlastnosti produktu:

  • Luxusní design → béžový velur a dřevěné nožky dodají vašemu interiéru nádech elegance.
  • Kvalitní materiály → dřevo, dřevotříska a polyuretanová pěna T30 zaručují dlouhou životnost a pohodlí.
  • Praktické rozměry → rozměry umožňují umístění podnožky do jakéhokoliv prostoru.
  • Jednotný styl → možnost kombinovat s dalšími kusy nábytku ze stejné kolekce.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 46 cm,

  • výška: 42 cm,

  • hloubka: 46 cm,

  • Výška nohou: 14 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Skupina

velur

Typ

Velluto 2 Beige

barevné provedení

Barva nožek

buk

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Nožky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

sedák

vatelín

Další informace
Objevte jedinečné pohodlí a útulnost díky sedací soupravě do obývacího pokoje s vatelínem. Vatelín je druh výplňového materiálu, který se používá v čalouněném nábytku, včetně sedáků nábytku do obývacího pokoje. Jedná se o vláknitý materiál, obvykle vyrobený z polyesteru nebo směsi různých vláken, který má za úkol poskytnout sedačce měkkost, pohodlí a objem. Naše výplň poskytuje měkkost a pohodlí, po kterém toužíte po dlouhém dni. Naše sedací souprava z vatelínových vláken je navíc nejen výjimečně měkká, ale také trvanlivá a odolná proti oděru, což znamená, že Vám vydrží po mnoho let.

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/podnozka-ke-kreslu-vilano---bezova-velluto-2---nozky-buk-p-148902-1634-1634.html