Popis výrobku

Hledáte podnožku ke křeslu, která bude nejen praktická, ale také stylová? Vilano - lahvově zelená Bluvel 78 s nožkami v barvě wenge je tou správnou volbou pro vás.

Tato podnožka je vizuálně atraktivní díky svému teplému lahvově zelenému odstínu a elegantnímu designu. Je čalouněná materiálem z veluru, což dodává pocit luxusu a pohodlí. Dřevěné nožky v barvě wenge dodávají podnožce sofistikovaný vzhled.

Podnožka Vilano - lahvově zelená Bluvel 78 je vyrobena z kvalitního dřeva a dřevotřísky, což zaručuje její pevnost a dlouhou životnost. Sedák je vyplněn polyuretanovou pěnou T30, což zaručuje maximální pohodlí při používání.

Tato podnožka je velmi praktická a přitom stylová. Díky svému designu a funkčnosti je tato podnožka skvělým doplňkem pro každý interiér.

Vlastnosti produktu:

  • Luxusní velurové čalounění dodává podnožce pocit luxusu a pohodlí
  • Kvalitní dřevěná konstrukce zaručuje pevnost a dlouhou životnost produktu
  • Pohodlný polyuretanový sedák nabízí maximální pohodlí při používání

Parametry potahové látky Bluvel 78

Bluvel 78

Gramáž:

320 g/m² (+/- 5 %)

Další informace
Potahová látka gramáže 320 g/m² poskytuje vynikající odolnost při zachování měkkosti, takže váš nábytek bude pohodlný a zároveň odolný vůči každodennímu používání. Výběrem tohoto materiálu získáte nejen odolné, ale také atraktivní čalounění.

Odolnost proti oděru:

vysoká (50 000 cyklů)

Další informace
Potahová látka s hodnotou 50 000 cyklů Martindale je určena pro čalouněný nábytek, který vyžaduje mimořádnou odolnost proti každodennímu opotřebení. Zajišťuje dlouhou životnost a elegantní vzhled po řadu let.

Složení:

100% PES

Typ potahové látky:

samet / velur

Odolnost proti mačkání a žmolkování:

4

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 46

    šířka: 46 cm,

  • 42

    výška: 42 cm,

  • 46

    hloubka: 46 cm,

  • 14

    Výška nohou: 14 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Skupina

velur

Barva

zieleń butelkowa

Typ

Bluvel 78

barevné provedení

Barva nožiček

wenge

Provedení

Sedák

polyuretanová pěna

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Nožky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Montáž

Není vyžadována

plně smontovaný nábytek

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/podnozka-ke-kreslu-vilano---lahvove-zelena-bluvel-78---nozky-wenge-p-148918-1634-1634.html