Popis výrobku

Hledáte podnožku ke svému pohodlnému křeslu? Objevte podnožku Vilano - hnědý manšestr Poso 6 / nožky wenge.

Tato podnožka s hnědým čalouněním a dřevěnými nožkami v tmavém odstínu je ideální doplněk pro každé moderní obývací pokoj. Její elegantní design a kvalitní materiály dodají vašemu interiéru šmrnc a styl.

Podnožka je vyrobena z kvalitního dřeva a dřevotřísky, což zaručuje její pevnost a dlouhou životnost. Čalounění je vyrobeno z manšestrového materiálu Poso 06, který je vhodný pro zvířata. Sedák je vyplněn polyuretanovou pěnou T30, která zajišťuje maximální pohodlí.

Podnožka ke křeslu Vilano je nejen praktická, ale také velmi funkční. Jsou ideální pro relaxaci nohou po náročném dni. Navíc, je součástí kolekce Vilano, takže můžete doplnit svůj interiér o další kusy nábytku ve stejném stylu.

Vlastnosti produktu:

  • Kvalitní materiály díky použití dřeva a dřevotřísky je podnožka pevná a odolná, což zajišťuje její dlouhou životnost
  • Čalounění vhodné pro zvířata materiál Poso 06 je odolný a snadno se čistí, takže se nemusíte bát, že by vaši mazlíčci podnožku poškodili
  • Pohodlný sedák polyuretanová pěna T30 v sedáku zajišťuje maximální pohodlí při používání
  • Součást kolekce Vilano můžete doplnit svůj interiér o další kusy nábytku ve stejném stylu

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 46

    šířka: 46 cm,

  • 42

    výška: 42 cm,

  • 46

    hloubka: 46 cm,

  • 14

    Výška nohou: 14 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Vlastnosti

materiál vhodný pro zvířata

Skupina

manšestr

Barva

hnědá

Typ

Poso 06

barevné provedení

Barva nožiček

wenge

Provedení

Sedák

vatelín

Další informace
Objevte jedinečné pohodlí a útulnost díky sedací soupravě do obývacího pokoje s vatelínem. Vatelín je druh výplňového materiálu, který se používá v čalouněném nábytku, včetně sedáků nábytku do obývacího pokoje. Jedná se o vláknitý materiál, obvykle vyrobený z polyesteru nebo směsi různých vláken, který má za úkol poskytnout sedačce měkkost, pohodlí a objem. Naše výplň poskytuje měkkost a pohodlí, po kterém toužíte po dlouhém dni. Naše sedací souprava z vatelínových vláken je navíc nejen výjimečně měkká, ale také trvanlivá a odolná proti oděru, což znamená, že vám vydrží řadu let.

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Nožky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Typ nožek

rovné

Další informace
Zažijte eleganci a minimalismus s nábytkem s rovnými nohami. Tento stylový design poskytuje nejen estetický vzhled, ale také praktičnost. Nábytek s rovnými nohami dokonale zapadne do každého interiéru a dodá mu moderní a harmonický charakter. Díky své jednoduchosti se tento nábytek snadno čistí a udržuje ve výborném stavu. Výběrem nábytku s rovnými nohami investujete do trvanlivosti a univerzálnosti.

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nožičky k přišroubování

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/podnozka-ke-kreslu-vilano---hneda-poso-6---nozky-wenge-p-160683-1634-1634.html