Popis výrobku

Hledáte podnožku k vašemu oblíbenému křeslu ušák? Seznamte se s podnožkou Vilano - v šedé sametové látce Velluto 16 s nožkami wenge.

Její elegantní šedá barva a sametový povrch přidají vašemu interiéru luxusní vzhled. Její design je jednoduchý a moderní, což jí umožňuje snadno zapadnout do jakéhokoli prostoru.

Vyrobená z kvalitního dřeva a dřevotřísky, je tato podnožka nejen krásná, ale také velmi odolná. Její sedák je vyplněn polyuretanovou pěnou T30, což zajišťuje maximální pohodlí při používání.

Podnožka je také velmi praktická. Její rozměry jsou ideální pro většinu křesel a pohovek. Navíc je vybavena rovnými nožkami z masivu, které ji drží stabilní a pevnou.

Vlastnosti produktu:

  • Sametový povrch → dodává podnožce luxusní vzhled a je příjemný na dotek.
  • Vyrobeno z kvalitního dřeva a dřevotřísky → zajišťuje dlouhou životnost a odolnost.
  • Sedák z polyuretanové pěny T30 → poskytuje optimální pohodlí při používání.
  • Rovné nožky z masivu → udržují podnožku stabilní a pevnou.

Rozměry a parametry

Rozměry

Více parametrů

Materiál čalounění

Vlastnosti

hydrofobní materiál

Skupina

velur

Barva

šedá

Typ

Velluto 16

barevné provedení

Barva nožiček

wenge

Provedení

sedák

vatelín

Další informace
Objevte jedinečné pohodlí a útulnost díky sedací soupravě do obývacího pokoje s vatelínem. Vatelín je druh výplňového materiálu, který se používá v čalouněném nábytku, včetně sedáků nábytku do obývacího pokoje. Jedná se o vláknitý materiál, obvykle vyrobený z polyesteru nebo směsi různých vláken, který má za úkol poskytnout sedačce měkkost, pohodlí a objem. Naše výplň poskytuje měkkost a pohodlí, po kterém toužíte po dlouhém dni. Naše sedací souprava z vatelínových vláken je navíc nejen výjimečně měkká, ale také trvanlivá a odolná proti oděru, což znamená, že Vám vydrží po mnoho let.

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Nožky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Typ nožek

rovné

Další informace
Zažijte eleganci a minimalismus s nábytkem s rovnými nohami. Tento stylový design poskytuje nejen estetický vzhled, ale také praktičnost. Nábytek s rovnými nohami dokonale zapadne do každého interiéru a dodá mu moderní a harmonický charakter. Díky své jednoduchosti se tento nábytek snadno čistí a udržuje ve výborném stavu. Výběrem nábytku s rovnými nohami investujete do trvanlivosti a univerzálnosti.

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nožičky k přišroubování

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/podnozka-ke-kreslu-usak-vilano---seda-velluto-16---nozky-wenge-p-160595-1634-1634.html