Popis výrobku

Hledáte podnožku k vašemu křeslu ušák, která by dokonale doplnila interiér? Poznejte podnožku, taburet ke křeslu ušák Vilano - v růžové hydrofobní látce Matt Velvet 61 / nožky wenge.

Tato podnožka je vizuálně atraktivní a elegantní. Její růžový sametový povrch zaručuje luxusní vzhled, který bude vypadat skvěle v každém interiéru. Navíc, dřevěné nožky v barvě wenge dodají moderní a sofistikovaný nádech.

Podnožka je vyrobena z kvalitního dřeva a dřevotřísky, což zaručuje její pevnost a odolnost. Sedák je vyplněn polyuretanovou pěnou T30, která zajišťuje maximální pohodlí. Navíc, podnožka je potažena hydrofobním materiálem, který zajišťuje její odolnost vůči tekutinám.

Praktičnost této podnožky spočívá v její multifunkčnosti. Může sloužit jako pohodlné místo pro odpočinek nohou, ale také jako dodatečné místo k sezení pro návštěvu. 

Vlastnosti produktu:

  • Hydrofobní materiál zajišťuje odolnost proti vodě, což prodlužuje životnost podnožky
  • Polyuretanová pěna T30 zajišťuje maximální pohodlí při používání, takže si můžete užívat relaxaci na plno
  • Velurový potah  → dodává podnožce luxusní vzhled a je příjemný na dotek, což zvyšuje komfort používání
  • Wenge nožky dodávají podnožce moderní a sofistikovaný vzhled, který se hodí do každého interiéru

Parametry potahové látky Matt Velvet 61

Matt Velvet 61
trudnopalna hydrofobowa

Gramáž:

430 g/m² (+/-5 %)

Další informace
Potahová látka gramáže 430 g/m² poskytuje vynikající trvanlivost při zachování měkkosti, takže váš nábytek bude pohodlný a zároveň odolný vůči každodennímu používání. Látka s touto specifikací zajišťuje dlouhou životnost a styl vašeho nábytku.

Odolnost proti oděru:

vysoká (90-100 tisíc cyklů)

Další informace
Látka s výsledkem 90 - 100 tis. cyklů v testu Martindale je synonymem odolnosti a stylu. Ideální pro čalouněný nábytek, který musí odolat každodennímu používání a zůstat elegantní.

Složení:

100% Polyester

Typ potahové látky:

samet

Odolnost proti mačkání a žmolkování:

3

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 46

    šířka: 46 cm,

  • 42

    výška: 42 cm,

  • 46

    hloubka: 46 cm,

  • 14

    Výška nohou: 14 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Vlastnosti

hydrofobní materiál

Skupina

velur

Barva

růžová

Typ

Matt Velvet 61

barevné provedení

Barva nožiček

wenge

Provedení

Sedák

polyuretanová pěna

Sedák

vatelín

Další informace
Objevte jedinečné pohodlí a útulnost díky sedací soupravě do obývacího pokoje s vatelínem. Vatelín je druh výplňového materiálu, který se používá v čalouněném nábytku, včetně sedáků nábytku do obývacího pokoje. Jedná se o vláknitý materiál, obvykle vyrobený z polyesteru nebo směsi různých vláken, který má za úkol poskytnout sedačce měkkost, pohodlí a objem. Naše výplň poskytuje měkkost a pohodlí, po kterém toužíte po dlouhém dni. Naše sedací souprava z vatelínových vláken je navíc nejen výjimečně měkká, ale také trvanlivá a odolná proti oděru, což znamená, že vám vydrží řadu let.

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Nožky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Typ nožek

rovné

Další informace
Zažijte eleganci a minimalismus s nábytkem s rovnými nohami. Tento stylový design poskytuje nejen estetický vzhled, ale také praktičnost. Nábytek s rovnými nohami dokonale zapadne do každého interiéru a dodá mu moderní a harmonický charakter. Díky své jednoduchosti se tento nábytek snadno čistí a udržuje ve výborném stavu. Výběrem nábytku s rovnými nohami investujete do trvanlivosti a univerzálnosti.

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nožičky k přišroubování

Není vyžadována

plně smontovaný nábytek

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/podnozek-do-fotela-usak-vilano---ruzova-samet-hydrofobni-matt-velvet-61---nohy-venge-p-160586-1634-1634.html