Popis výrobku

Hilding Rock&Roll - pěnová vysoce elastická matrace

Hilding Rock & Roll je matrace stvořená na základě dvou profilovaných, vysoce elastických pěn HR o různé tvrdosti. Takové technologické řešení umožní přizpůsobit matraci k individuálním, měnícím se preferencím. Inovativní profilování pěn tvoří 7 zon komfortu, které zajišťují perfektní podporu. Jejich otevřená buňková struktura pozitivně ovlivňuje trvanlivost vložky a zajišťuje velmi dobrou ventilaci.

Rock & Roll je ideální model pro páry preferující aktivní životní styl. Ideální také v ložnici každého teenagera. Zajišťuje výjimečnou pružnost, efektní odpočinek a zdravý komfortní spánek. Je používaná pro nastavitelné rošty, a pohodlné úchyty pomohou otočit matraci na druhou stranu. Na výběr nabízíme dva typy potahů a různých vlastnostech. 

Provedení matrace:

  • Vložka: dvě profilované pěny vysoce elastická HR, 1 tvrdší (barva bílá), druhá měkčí (barva zelená),
  • Potah: TencelNew nebo Italiano
  • Výška: cca 21 cm (Italiano), cca 21 cm (TenceINew)
  • Rozměry: možnost provedení netypického rozměru, po konzultaci 
  • Tvrdost: H2 - H3 (středně - tvrdá)

Vlastnosti matrace:

Pro páry - matrace o vysoké bodové pružnosti zajišťující optimální podporu a přizpůsobení zatížení, díky čemuž osoba, která spí vedle necítí žádné pohyby. 
Pro aktivní - matrace, které design zajišťuje relaxaci a rychlou regeneraci unavených svalů. Ideální pro sportovce.
Pro mládež - solidní, pružná matrace o komfortní tvrdosti a trvanlivosti přizpůsobená pro mládež během dospívání. Vybavená dvěma tvrdostmi, díky čemuž během růstu dítěte můžete prostě matraci otočit na druhou, tvrdší stranu.
Dvě tvrdosti - matrace dvoustranná, vybavená dvěma různými hodnotami komfortu v závislosti na straně.
Srolovaná - matrace vakuově balená a srolovaná, což usnadní dopravu a skladování. Pozor - záruka nezahrnuje matrace, které byly v srolované formě více než 4 měsíce. 
Pro alergiky - Matrace potažená potahem bez látek škodlivých pro zdraví, neobsahuje potenciálně alergenní látky.
7 zon tvrdosti - matrace vybavená 7 různými zonami tvrdosti.
Pro nastavitelné rošty - matrace přizpůsobená k roštům s nastavením sklonu opěrky hlavy a podnožky. 
Praní na 60. stupňů - doporučovaná teplota praní potahu.
15. let záruka - záruční doba na vložku matrace.

Potahy matrace: 

  • TencelNew - přírodní, antialergický potah vyroben z moderních viskózových vláken. Jeho hlavní výhodou je kontrola úrovně vlhkosti matrace, díky absorpci její přebytku přímo z pokožky spící osoby. Vlákna Tencel nepodražďují a přirozeným způsobem brání růstu bakterií. Potah je snadno odnímatelný, můžete ho prát v teplotě do 60°C.
  • Italiano - příjemný na dotek potah, dokončený vysoce kvalitní viskózou. Načechraná pletenina o zonovém provedení tvoří zajímavý trojrozměrný efekt. Nízká hmotnost a čtyři pohodlné úchyty umožňují snadné otáčení matrace na druhou stranu. Potah je odnímatelný, doporučovaná teplota praní je max. 60°C.

Certifikáty matrace: 

Matrace Hilding mají certifikát Oeko-Tex®, který stanoví, že všechny materiály použité k výrobě matrací neobsahují škodlivé látky, které mají negativní vliv na zdraví. Nákup produktů se značkou Oeko-Tex® dává záruku vysoké kvality a bezpečnosti produktu, který můžete používat bez obav na škodlivý vliv na Vaši zdraví.
související kategorie:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • szerokość

    šířka: 80-180 cm,

  • wysokość

    výška: 21 cm,

  • głębokość

    hloubka: 200 cm,

  • Montáž: Nepotřebný

Hodnocení zákazníků

Hodnocení zákazníků pro daný produkt

Matrace piankowy Hilding Rock&Roll

0,00

star star star star star

0 hodnocení


Ověřujeme, které recenze jsou od zákazníků, kteří si daný produkt zakoupili. Po ověření zobrazujeme jak pozitivní, tak negativní hodnocení
/matrace-piankowy-hilding-rockroll--p-47639-1031-1031.html