Popis výrobku

Hledáte dokonalé kancelářské křeslo pro své moderní pracovní prostory? Seznamte se s otočným křeslem Fresco - popelavá.

Tento produkt vás okouzlí svým jedinečným designem a popelavou barvou, která dodá vaší kanceláři moderní a elegantní vzhled. Velurové čalounění přidává luxusní dotek a zároveň zajišťuje maximální pohodlí.

Křeslo Fresco je vybaveno kovovou základnou na kolečkách, což umožňuje snadnou manipulaci a přizpůsobení se vašim potřebám. Otočná základna poskytuje flexibilitu a pohodlí, zatímco loketní opěrky zvyšují komfort při sezení.

Kromě toho, výška sedu 43 cm a rozměry 57 x 79 x 55 cm zajišťují, že se toto křeslo vejde do jakéhokoli prostoru a poskytne dostatek místa pro vaše pohodlí. Jeho praktičnost a funkčnost vás jistě přesvědčí k nákupu.

Vlastnosti produktu:

  • Popelavé velurové čalounění dodává luxusní vzhled a zajišťuje maximální pohodlí
  • Kovová základna na kolečkách umožňuje snadnou manipulaci a přizpůsobení se vašim potřebám
  • Otočná základna poskytuje flexibilitu a pohodlí při práci
  • Loketní opěrky zvyšují komfort při sezení a pomáhají předcházet únavě

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 57

    šířka: 57 cm,

  • 79-89

    výška: 79-89 cm,

  • 55

    hloubka: 55 cm,

  • 43-53

    Výška sedu: 43-53 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

popel

Typ

HLR 18

Skupina

samet

barevné provedení

Barva nožek

chrom

Provedení

Typ nožičky

s nastavením výšky

Další informace
Vyzkoušejte jedinečné výhody výškově nastavitelného nábytku s nohama. Díky této inovativní funkci si můžete nastavit výšku nábytku podle svých preferencí a zajistit si tak optimální oporu těla a pohodlí. Je to ideální řešení pro každého, kdo si cení individuality a maximálního pohodlí. Náš nábytek se navíc vyznačuje vysokou kvalitou zpracování a odolností, což zaručuje dlouhodobé používání bez kompromisů.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Typ nožek

otočná základna

Další informace
Objevte jedinečnou funkčnost a pohodlí nábytku na otočné základně. Řešení, které posune vaše lenošení na zcela novou úroveň. Díky schopnosti otáčet se kolem své osy poskytuje pohodlný přístup do různých směrů a umožňuje vám volný pohyb. Kromě toho toto provedení šetří místo a dokonale funguje v místnostech s různými dispozicemi. Otočný nábytek také dodává interiéru jedinečný charakter a modernost.

Typ nožek

na kolečkách

Další informace
Zažijte novou definici pohodlí a funkčnosti s nábytkem na kolečkách. Tento inovativní nábytek vám poskytne bezkonkurenční mobilitu a snadnou přestavitelnost, díky čemuž si můžete svůj prostor libovolně uspořádat podle svých potřeb. Nemusíte se obávat obtížného přemisťování těžkého nábytku - díky kolečkům jej můžete přemisťovat bez námahy. Nábytek na kolečkách se navíc skvěle hodí do mnoha místností - obývacího pokoje, kanceláře nebo dětského pokoje. Je ideálním řešením pro ty, kteří ocení flexibilitu a možnost změny uspořádání.

Doplňkové vlastnosti

Loketní opěrky

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

9 kg

šířka

šířka:

72 cm

Výška

Výška:

39 cm

výška

výška :

59 cm

Hodnocení zákazníků

/otocne-kreslo-fresco---popelava-p-49785-1377-1377.html