Popis výrobku

Hledáte otočné křeslo na kolečkách, které by dokonale zapadlo do vašeho pracovního prostoru? Seznamte se s křeslem Matrix - Bílý / popel.

Tento produkt vás okouzlí svým moderním a elegantním designem. Bílá barva dodává křeslu svěží a čistý vzhled, zatímco popelový odstín přidává hloubku a sofistikovanost. Jeho kompaktní rozměry 48 x 53 x 53 cm ho činí ideálním pro jakýkoli kancelářský prostor, ať už doma nebo v práci.

Matrix křeslo je vyrobeno s ohledem na kvalitu a funkčnost. Kovové nožičky zaručují stabilitu a odolnost, zatímco otočný podstavec umožňuje snadné pohyby a flexibilitu. Výška sedadla lze nastavit od 41 do 51 cm, což zajišťuje optimální pohodlí při práci. Balení obsahuje vše potřebné pro montáž, takže si můžete být jisti, že vaše nové křeslo bude připraveno k použití v co nejkratším čase.

Kromě toho, křeslo Matrix je nejen praktické, ale také stylové. Bílá barva čalounění dodává křeslu moderní vzhled, který se snadno hodí do jakéhokoli interiéru. Ať už hledáte křeslo pro svou domácí kancelář nebo pro pracovní prostor, křeslo Matrix je ideální volbou.

Vlastnosti produktu:

  • Otočný podstavec → Toto křeslo Matrix má otočný podstavec, což znamená maximální pohodlí a flexibilitu při práci. Můžete se snadno otáčet a dosáhnout věcí kolem sebe bez zbytečného namáhání.
  • Kovové nožičky → Kovové nožičky přidávají křeslu extra stabilitu a odolnost. Nezáleží na tom, jak často ho používáte, můžete si být jisti, že vydrží.
  • Regulovatelná výška sedadla → Výška sedadla je nastavitelná v rozmezí 41-51 cm, což znamená, že si můžete přizpůsobit výšku podle svého stolu a pohodlí. Žádné další bolesti zad z nesprávného sezení!
  • Nábytek v balení → Křeslo přichází v balení, což znamená, že si můžete být jisti, že je bezpečně doručeno až k vám domů. Navíc si můžete užít montáž na vlastní pěst!

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 48 cm,

  • výška: 53 cm,

  • hloubka: 53 cm,

  • Výška sedu: 41-51 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

bílá

Barva

popel

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Typ nožek

otočná základna

Další informace
Objevte jedinečnou funkčnost a pohodlí nábytku na otočné základně. Řešení, které posune vaše lenošení na zcela novou úroveň. Díky schopnosti otáčet se kolem své osy poskytuje pohodlný přístup do různých směrů a umožňuje vám volný pohyb. Kromě toho toto provedení šetří místo a dokonale funguje v místnostech s různými dispozicemi. Otočný nábytek také dodává interiéru jedinečný charakter a modernost.

Typ nožek

na kolečkách

Další informace
Zažijte novou definici pohodlí a funkčnosti s nábytkem na kolečkách. Tento inovativní nábytek vám poskytne bezkonkurenční mobilitu a snadnou přestavitelnost, díky čemuž si můžete svůj prostor libovolně uspořádat podle svých potřeb. Nemusíte se obávat obtížného přemisťování těžkého nábytku - díky kolečkům jej můžete přemisťovat bez námahy. Nábytek na kolečkách se navíc skvěle hodí do mnoha místností - obývacího pokoje, kanceláře nebo dětského pokoje. Je ideálním řešením pro ty, kteří ocení flexibilitu a možnost změny uspořádání.

Typ nožičky

s nastavením výšky

Další informace
Vyzkoušejte jedinečné výhody výškově nastavitelného nábytku s nohama. Díky této inovativní funkci si můžete nastavit výšku nábytku podle svých preferencí a zajistit si tak optimální oporu těla a pohodlí. Je to ideální řešení pro každého, kdo si cení individuality a maximálního pohodlí. Náš nábytek se navíc vyznačuje vysokou kvalitou zpracování a odolností, což zaručuje dlouhodobé používání bez kompromisů.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Maximální zatížení

100 kg

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

7,5 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

64 cm x 44 cm x 54 cm

Hodnocení zákazníků

/otocna-zidle-na-koleckach-matrix---bila---popelava-p-30977-1377-1377.html