Popis výrobku

Hledáte dokonalou otáčecí židli, která by dokonale doplnila váš moderní pracovní prostor? Nechte se seznámit s křeslem Matrix 3 - světlý popel / bílý.

Toto křeslo je vizuálně poutavé a elegantní. Jeho světlý popelový tón doplňuje bílý podstavec, což vytváří moderní a sofistikovaný vzhled, který se snadno hodí do jakéhokoli interiéru. Jeho kompaktní rozměry (48 x 79-88 x 57) znamenají, že se vejde do jakéhokoli kancelářského prostoru bez problémů.

Matrix 3 je nejen krásné, ale také velmi funkční. Jeho výška sedadla (46-55) je nastavitelná, takže si můžete přizpůsobit výšku podle svých potřeb. Toto křeslo je také dodáváno v balení, takže si ho můžete sestavit podle svých představ. Navíc je vyrobeno z kovu, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost.

Jeho otočný podstavec zvyšuje jeho praktičnost, umožňuje vám snadno se otáčet a dosahovat různých částí vašeho pracovního prostoru bez nutnosti vstávat. Bez ohledu na to, zda potřebujete křeslo pro svůj domácí kancelář, nebo pro komerční prostor, Matrix 3 je skvělou volbou.

Vlastnosti produktu:

  • Vysoce nastavitelná výška → Díky rozsahu výšky sedadla 46-55 cm se křeslo Matrix 3 dokonale přizpůsobí vaší pracovní stanici a pomůže udržet správné držení těla, což přinese pohodlí a zdraví vaší páteři.
  • Otočný podstavec → Tato funkce umožňuje snadné a plynulé otáčení křesla o 360 stupňů, což zvyšuje jeho funkčnost a pohodlí při práci, zejména v dynamickém pracovním prostředí.
  • Kovová konstrukce → Zaručuje vysokou odolnost a dlouhou životnost křesla. To znamená, že investice do křesla Matrix 3 se rychle vrátí díky jeho dlouhé životnosti.
  • Montáž vlastní → Nábytek je dodáván v balení, což umožňuje snadnou a rychlou montáž podle vašich potřeb a představ. To vám umožní začít využívat všechny výhody křesla Matrix 3 téměř okamžitě po jeho doručení.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 48 cm,

  • výška: 79-88 cm,

  • hloubka: 57 cm,

  • Výška sedu: 46-55 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

světlý popel

Barva

bílá

barevné provedení

Barva nožek

bílá

Provedení

Konstrukce

kov

Typ nožek

otočná základna

Další informace
Objevte jedinečnou funkčnost a pohodlí nábytku na otočné základně. Řešení, které posune vaše lenošení na zcela novou úroveň. Díky schopnosti otáčet se kolem své osy poskytuje pohodlný přístup do různých směrů a umožňuje vám volný pohyb. Kromě toho toto provedení šetří místo a dokonale funguje v místnostech s různými dispozicemi. Otočný nábytek také dodává interiéru jedinečný charakter a modernost.

Typ nožek

na kolečkách

Další informace
Zažijte novou definici pohodlí a funkčnosti s nábytkem na kolečkách. Tento inovativní nábytek vám poskytne bezkonkurenční mobilitu a snadnou přestavitelnost, díky čemuž si můžete svůj prostor libovolně uspořádat podle svých potřeb. Nemusíte se obávat obtížného přemisťování těžkého nábytku - díky kolečkům jej můžete přemisťovat bez námahy. Nábytek na kolečkách se navíc skvěle hodí do mnoha místností - obývacího pokoje, kanceláře nebo dětského pokoje. Je ideálním řešením pro ty, kteří ocení flexibilitu a možnost změny uspořádání.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

7,5 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

63 cm x 43 cm x 53 cm

Hodnocení zákazníků

/otocna-zidle-matrix-3---svetle-popelava---bila-p-39151-1377-1377.html