Popis výrobku

Hledáte dokonalou otočnou židli pro svůj domov nebo kancelář? Poznejte otočnou židli Doral v tmavě popelavé barvě.

Tato kancelářská židle je opravdovým skvostem v naší nabídce. Její tmavě popelavý odstín a sametový materiál zaručuje eleganci a styl. Vyniká ve všech prostorách, ať už je to domov nebo kancelář. Její moderní design a dokonalé tvary ocení každý, kdo má rád pohodlí se špetkou luxusu.

Židle Doral není jen o vzhledu. Je také o funkčnosti a komfortu. S rozměry 55 x 88-98 x 58 cm se perfektně hodí do každého interiéru. Výška sedu je nastavitelná v rozmezí 45-55 cm, což zaručuje optimální pohodlí pro každého uživatele. Navíc je židle vybavena otočnou základnou, která umožňuje snadnou manipulaci a pohyb.

Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu. Chromovaná základna nejen že dodává židli elegantní vzhled, ale také zaručuje její stabilitu a dlouhou životnost. Její sametový potah je nejen krásný na pohled, ale také velmi příjemný na dotek, což zvyšuje celkový komfort používání.

Vlastnosti produktu:

  • Otočná základna → díky ní můžete snadno a pohodlně měnit směr židle bez nutnosti vstávání. Tato funkce zvyšuje pohodlí při práci a šetří váš čas.
  • Velurové čalounění → tmavě popelavé velurové čalounění dodává židli luxusní vzhled a je příjemné na dotek. Navíc je velmi odolné a snadno se čistí, což zaručuje dlouhou životnost židle.
  • Nastavitelná výška sedu → od 45 do 55 cm, což umožňuje individuální přizpůsobení podle vašeho pracovního prostoru a vaší výšky. To vede k lepšímu držení těla a prevenci bolesti zad.
  • Chromovaná základna → nejen že dodává židli moderní vzhled, ale je také velmi odolná a stabilní. Díky tomu je židle bezpečná a vydrží dlouhodobé používání.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 55 cm,

  • výška: 88-98 cm,

  • hloubka: 58 cm,

  • Výška sedu: 45-55 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Skupina

velur

Barva

tmavý popel

Provedení

nožičky

chromowane

Další informace
Poznejte novou úroveň elegance a stylu s nábytkem s chromovanými nohami. Náš nábytek vyzařuje sofistikovaný půvab, který dodá vašemu interiéru šmrnc. chromové nohy jsou znakem prestiže a modernosti, které obohatí váš prostor o jedinečný design. Chromovaný povrch nohou se navíc snadno čistí, takže váš nábytek bude vždy zářit. Jejich pevná konstrukce zaručuje stabilitu a robustnost, což zajišťuje dlouhodobou spokojenost s používáním. Výběrem kusu nábytku s chromovanými nohami volíte nejen estetiku, ale také odolnost a funkčnost.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Typ nožek

otočná základna

Další informace
Objevte jedinečnou funkčnost a pohodlí nábytku na otočné základně. Řešení, které posune vaše lenošení na zcela novou úroveň. Díky schopnosti otáčet se kolem své osy poskytuje pohodlný přístup do různých směrů a umožňuje vám volný pohyb. Kromě toho toto provedení šetří místo a dokonale funguje v místnostech s různými dispozicemi. Otočný nábytek také dodává interiéru jedinečný charakter a modernost.

Typ nožek

na kolečkách

Další informace
Zažijte novou definici pohodlí a funkčnosti s nábytkem na kolečkách. Tento inovativní nábytek vám poskytne bezkonkurenční mobilitu a snadnou přestavitelnost, díky čemuž si můžete svůj prostor libovolně uspořádat podle svých potřeb. Nemusíte se obávat obtížného přemisťování těžkého nábytku - díky kolečkům jej můžete přemisťovat bez námahy. Nábytek na kolečkách se navíc skvěle hodí do mnoha místností - obývacího pokoje, kanceláře nebo dětského pokoje. Je ideálním řešením pro ty, kteří ocení flexibilitu a možnost změny uspořádání.

Doplňkové vlastnosti

Loketní opěrky

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

9,5 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

56 cm x 23 cm x 52 cm

Hodnocení zákazníků

/otocna-kancelarska-zidle-doral---tmave-popelava-p-30228-1377-1377.html