Popis výrobku

Obývací stěna do obývacího pokoje Baros 10 - bílý lesk 

Je televizor také ústředním bodem Vašeho obývacího pokoje? S obývací stěnou Baros bude Váš televizní koutek vypadat co nejlépe.
 
Obývací stěna Baros byla vytvořena tak, aby vyplnila moderní prostor. Pokud jste příznivci funkčních a stylových řešení, určitě se Vám naše nabídka bude líbit. Nábytek v bílé barvě rozzáří Váš obývací pokoj a zároveň poskytne místo pro audio zařízení.
 
Souprava je složena z nábytku určeného do obývacího pokoje. Najdete zde dvě závěsné vitríny, které se skvěle hodí na dekorativní předměty. Můžete si vystavit suvenýry přivezené z dovolené nebo sadu sklenic na víno. Nepřehlédnutelným prvkem je široká TV skříňka. Skládá se ze dvou propojených bloků. Uvnitř je šest přihrádek. Ty se hodí pro uskladnění veškeré kabeláže a elektroniky. Obývací stěna je doplněna dvěma závěsnými policemi. Ty lze použít jako prostor pro oblíbené obrazy nebo rámečky s fotografiemi.
 
Musíme také zdůraznit, že obývací stěna Baros je vynikající nábytek vyrobený s důrazem na každý detail z vysoce kvalitních materiálů. Objednání této sady rozhodně nebudete litovat. Atraktivní cena Vám zaručí spokojenost. Využijte naší nabídky ještě dnes. Taková příležitost se již nemusí opakovat.
 
Jste rozhodnutí?

Vlastnosti produktu: 

  • moderní design 
  • dekorativní, černé rámečky 
  • avantgardní linie nábytku
  • odolná konstrukce
  • kod výrobce 2497BM
  • nábytek odolný vůči poškrábání a vlivu slunečního záření 
  • odolnost nábytku vůči poškrábání a vysokým teplotám
  • nábytek včetně návodu určen pro vlastní montáž
  • LED RGB barevné osvětlení je k dispozici jako volitelné příslušenství

Obývací stěna se skládá z následujících modelů:

  • 2 x Vitrína závěsná (šiř/výš/hl) 35/100/25 cm
  • 1 x Skříňka TV (šiř/výš/hl) 180/26/41 cm
  • 1 x Skříňka TV (šiř/výš/hl) 90/26/41 cm
  • 2 x Police závěsná (šiř/výš/hl) 120/8/20 cm 

Provedení nábytku Baros:

  • nábytek vyroben z vysoce kvalitní laminované desky
  • tvrzené sklo ve vitrínách

Barevné provedení nábytku: 

  •  bílý / bílý lesk

Podívejte se na ostatní návrhy kolekce Baros!

 

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 270

    šířka: 270 cm,

  • 41

    hloubka: 41 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Barva korpusu

bílá

Barva čelní části

lesk

Provedení

Přední části

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a praktičnost skla jako suroviny pro výrobu nábytkových čel. Skleněná čela jsou synonymem moderního designu a vysoké kvality. Sklo je nejen mimořádně estetické, ale také odolné a snadno se čistí. Díky svému hladkému povrchu se snadno čistí a je odolné vůči skvrnám nebo poškrábání. Je ideálním řešením pro ty, kteří ve svých interiérech oceňují jednoduchost a krásu. Sklo navíc opticky zvětšuje prostor a dodává místnosti lehkost a jas. Lze jej také použít k podsvícení, čímž vzniká jedinečný vizuální efekt.

Korpus

laminovaná deska 15 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 15 mm je inovativní řešení pro nábytek, které nabízí nespočet výhod. Použití takové desky zaručuje nejen pevnost a odolnost, ale také stylový vzhled a snadnou údržbu. Díky laminovanému povrchu je nábytek odolný proti poškrábání, skvrnám a poškození, což znamená, že bude vypadat skvěle po mnoho let. Kromě toho laminovaná deska nabízí široký výběr vzorů a barev, což Vám umožní přizpůsobit nábytek Vašemu vkusu a interiéru. Její výjimečná pevnost zajišťuje stabilitu a robustnost konstrukce, což se promítá do dlouhodobého používání. Díky snadnému čištění je navíc nábytek z laminované desky praktický a ideální pro ty, kteří si cení hygieny a snadné údržby.

čelní části

laminovaná deska 15 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 15 mm je odolná a stylová surovina, která se skvěle hodí pro výrobu nábytkových čel. Když si vyberete čelo nábytku z laminované desky, získáte kombinaci funkčnosti a estetiky. Tato deska se vyznačuje výjimečnou trvanlivostí a odolností proti poškrábání. Laminát na povrchu desky navíc zajišťuje snadnou údržbu a čištění, což je důležité pro každodenní používání. Díky své univerzálnosti je laminátová deska o tloušťce 15 mm vynikající volbou pro každého, kdo hledá odolnou, snadno udržovatelnou a estetickou přední stranu nábytku.

Provedení

Hrana

ABS

Zadní strana

deska HDF 3 mm

Osvětlení

Jako doplňková možnost

RGB

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

24 kg

šířka

šířka:

192 cm

Wysokość

Wysokość:

45 cm

výška

výška :

6 cm

Balení číslo 2

28 kg

šířka

šířka:

113 cm

Wysokość

Wysokość:

53 cm

výška

výška :

11 cm

Balení číslo 3

23 kg

šířka

šířka:

132 cm

Wysokość

Wysokość:

38 cm

výška

výška :

12 cm

Hodnocení zákazníků

/obyvaci-stena-baros-10---bily-lesk-p-11883-1062-1062.html