Popis výrobku

Hledáte dokonalý kulatý stůl, který dodá vašemu interiéru šmrnc? Objevte stůl Angel s efektem mramoru v šedé a černé barvě.

Tento stůl Angel je skutečným skvostem. Jeho vrchní deska má efekt mramoru, který dodává pocit luxusu a elegance. Černá noha z MDF dodává kontrast a moderní vzhled. Tento stůl je ideální pro ty, kteří chtějí spojit moderní design s klasickými prvky.

Stůl Angel je velmi praktický a funkční. Jeho rozměry 120 x 76 x 120 cm jsou ideální pro jídelny nebo obývací pokoje. Navíc, díky použití MDF materiálu, je tento stůl velmi odolný a snadno se udržuje. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Nemusíte se obávat, že by tento stůl nevydržel. MDF materiál zaručuje dlouhou životnost a odolnost proti poškození. Šedá pracovní deska s efektem mramoru je nejen stylová, ale i praktická - snadno se čistí a je odolná vůči skvrnám. Černá noha dodává stolu stabilitu a pevnost. Stůl Angel je tedy nejen krásný, ale i praktický a kvalitní.

Vlastnosti produktu:

  • Pevná konstrukce široká noha z MDF zajišťuje stabilitu a bezpečnost
  • Velký rozměr 120 x 76 x 120 cm, tento stůl nabízí dostatek místa pro všechny vaše jídla a nápoje. Ať už plánujete rodinnou večeři nebo hostíte přátele, tento stůl vám poskytne dostatek prostoru pro servírování a stolování
  • Vlastní montáž montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení
  • Mramorový efekt pracovní deska tohoto stolu má elegantní mramorový efekt, který dodává jídelnímu prostoru luxusní vzhled. Tento designový prvek zaručuje, že váš stůl bude středem pozornosti a poskytne vám jedinečný designový prvek, který oživí jakýkoli interiér

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 80

    šířka: 80 cm,

  • 76

    výška: 76 cm,

  • 120

    hloubka: 120 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Místo pro

4 osoby

Není rozkládací

Tvar horní desky

kulatý

barevné provedení

Barva horní desky

černá

Barva horní desky

šedá

Barva horní desky

efekt mramoru

Barva nožek

černá

Provedení

Horní deska

deska MDF

Další informace
Poznejte spolehlivost a funkčnost nábytkové desky z MDF. MDF (Medium Density Fiberboard) je materiál střední hustoty, který je z mnoha důvodů vynikající volbou pro nábytkovou pracovní desku. Deska je mimořádně pevná a stabilní, což znamená, že se snadno nedeformuje ani nepraská. Díky svému hladkému a rovnoměrnému povrchu poskytuje ideální základ pro různé typy povrchových úprav, jako je lakování nebo dýhování. Snadno se s ní také pracuje, takže je možné vytvořit pracovní desku jakéhokoli tvaru nebo rozměru. MDF deska je také odolnější vůči vlhkosti než tradiční dřevo, takže je ideální pro použití v kuchyních a koupelnách.

nožky

MDF deska

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/kulaty-stul-angel---120-cm---mramorovy-efekt---seda---cerna-p-54395-1073-1073.html