Popis výrobku

Hledáte kulatý konferenční stolek pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s produktem - kulatý konferenční stolek Royal D 60 cm - bílá.

Tento konferenční stolek vás okouzlí svým jednoduchým a elegantním designem. Jeho bílá barva přidává dotek modernosti a svěžesti do jakéhokoli prostoru. Navíc, jeho kulatý tvar je nejen estetický, ale také praktický, protože umožňuje snadný přístup ze všech stran.

Stolek je vyroben z kvalitní desky MDF a má masivní nohy, což zaručuje jeho stabilitu a dlouhou životnost. Jeho rozměry 60 x 50 x 60 cm jsou ideální pro umístění v malých i velkých prostorech.

Jeho funkčnost je zřejmá. Můžete ho používat jako místo pro odkládání nápojů, knih nebo jiných drobností. Jeho kulatý tvar také umožňuje snadné uspořádání předmětů na stole, ať už se jedná o dekorace nebo praktické předměty.

Vlastnosti produktu:

  • Elegantní design → tento kulatý konferenční stolek přidává do vašeho interiéru dotek modernosti a elegance.
  • Kvalitní materiály → vyroben z kvalitní desky MDF s masivními nohami, tento stolek zaručuje stabilitu a dlouhou životnost.
  • Praktické rozměry → jeho rozměry 60 x 50 x 60 cm jsou ideální pro umístění v malých i velkých prostorech.
  • Funkčnost → tento stolek je nejen krásný, ale také velmi praktický. Můžete ho využít pro odkládání občerstvení nebo umístění dekorací.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 60 cm,

  • výška: 50 cm,

  • hloubka: 60 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Tvar horní desky

kulatý

barevné provedení

Barva horní desky

bílá

Barva nožek

bílá

Provedení

Horní deska

deska MDF

Další informace
Poznejte spolehlivost a funkčnost nábytkové desky z MDF. MDF (Medium Density Fiberboard) je materiál střední hustoty, který je z mnoha důvodů vynikající volbou pro nábytkovou pracovní desku. Deska je mimořádně pevná a stabilní, což znamená, že se snadno nedeformuje ani nepraská. Díky svému hladkému a rovnoměrnému povrchu poskytuje ideální základ pro různé typy povrchových úprav, jako je lakování nebo dýhování. Snadno se s ní také pracuje, takže je možné vytvořit pracovní desku jakéhokoli tvaru nebo rozměru. MDF deska je také odolnější vůči vlhkosti než tradiční dřevo, takže je ideální pro použití v kuchyních a koupelnách.

Nožky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/kulaty-konferencni-stolek-royal-d-60-cm---bila-p-33520-1072-1072.html