Popis výrobku

Hledáte  kulatý konferenční stolek, který by se stal skvělým doplňkem vašeho interiéru? Seznamte se s kávovým stolkem Fabia C o průměru 45 cm - v černé / chromové barvě.

Jeho elegantní design a kombinace černé a chromové barvy dodají vašemu prostoru moderní a sofistikovaný vzhled. Stolek je vyroben s důrazem na detaily, které z něj dělají skutečný klenot mezi nábytkem.

Stolek Fabia C je vyroben z vysoce kvalitního skla a kovu, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost. Jeho rozměry 45 x 50 x 45 cm ho činí ideálním pro umístění v jakémkoli prostoru, ať už máte omezený prostor nebo hledáte středový kus pro velký pokoj.

Jeho kulatý tvar horní desky je nejen stylový, ale také praktický. Umožňuje vám snadno přístup ze všech stran, ať už potřebujete odložit šálek kávy nebo ovladač od televize.

Vlastnosti produktu:

  • Kvalitní materiály → skleněná horní deska a kovové nohy zaručují dlouhou životnost a odolnost stolku.
  • Elegantní design → Černá a chromová barva dodává stolku moderní a sofistikovaný vzhled, který se hodí do jakéhokoli interiéru.
  • Optimální rozměry → Rozměry 45 x 50 x 45 cm umožňují umístění stolku do jakéhokoli prostoru, ať už je malý nebo velký.
  • Praktický tvar → Kulatý tvar horní desky umožňuje snadný přístup ze všech stran, což je ideální pro každodenní používání.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 45 cm,

  • výška: 50 cm,

  • hloubka: 45 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Tvar horní desky

kulatý

barevné provedení

Barva horní desky

černá

Barva nožek

chrom

Provedení

Horní deska

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a funkčnost skla jako horní části nábytku. Skleněná pracovní deska je synonymem stylu a modernosti. Její hladký, lesklý povrch dodá interiéru jedinečný charakter. To však není vše. Sklo je také mimořádně praktické. Nejenže se snadno čistí, ale je také odolné proti skvrnám, poškrábání a vlhkosti. Díky své trvanlivosti a pevnosti si skleněná pracovní deska zachová svou krásu po mnoho let. Kromě toho je sklo univerzální a hodí se k různým stylům a barvám interiéru, což vám dává svobodu při jeho uspořádání.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/kulaty-kavovy-stolek-fabia-c-45-cm---cerna---chrom-p-32499-1072-1072.html