Popis výrobku

Parametry potahové látky Lambi 13

Lambi 13
soft touch

Gramáž:

450 g/m² (+/- 5 %)

Další informace
Potahová látka s gramáží 450 g/m² nabízí dokonalou kombinaci odolnosti a pohodlí, která zajistí, že váš nábytek zůstane elegantní a pohodlný po dlouhá léta. Výběr této látky je zárukou, že váš nábytek bude nejen krásný, ale také funkční.

Odolnost proti oděru:

vysoká (50 000 cyklů)

Další informace
Potahová látka s hodnotou 50 000 cyklů Martindale je určena pro čalouněný nábytek, který vyžaduje mimořádnou odolnost proti každodennímu opotřebení. Zajišťuje dlouhou životnost a elegantní vzhled po řadu let.

Složení:

100% Polyester

Typ potahové látky:

bouclé

Odolnost proti mačkání a žmolkování:

4

Složení sady

Sada obsahuje 2 výrobků

Obsah sady

Křeslo z podnozkiem Ušák skandynawski Nordic - černá boucle Lambi 13 / wenge

Rozměry a parametry

Rozměry

Více parametrů

Počet kusů nábytku v sadě

Křeslo

1

Podnožka

1

Materiál čalounění

Skupina

boucle

Barva

černá

Typ

Lambi 13

barevné provedení

Barva nožiček

wenge

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Sedák

čalounické popruhy

Další informace
Čalounické popruhy jsou pásy pružného materiálu, které jsou strategicky umístěny v čalounění sedadla. Jejich hlavní výhodou je, že zajišťují dostatečné napětí a pružnost, což se projevuje trvalou podporou těla. Zajišťují rovnoměrné rozložení hmotnosti uživatele na celou plochu sedadla, čímž eliminují tlak na jednotlivé body. Popruhy čalounění také přispívají k odolnosti sedadla. Díky nim si nábytek zachovává svou původní podobu po mnoho let. Čalounické pásy zabraňují deformaci a poskytují dlouhodobou oporu a pohodlí.

Nožky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ano

Montáž

Není vyžadována

plně smontovaný nábytek

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/kreslo-z-podnozkiem-usak-skandynawski-nordic---cerna-boucle-lambi-13---wenge--p-164757-1097-1095.1097.html