Popis výrobku

Hledáte sedací komplet do svého obývacího pokoje? Seznamte se s křeslem ušák Vilano s podnožkou - v šedé sametové látce Velluto 16 / nožky buk.

Toto křeslo je skutečným skvostem díky svému elegantnímu designu a šedému velurovému čalounění. Jeho bukové nožky dodávají celkovému vzhledu přírodní dotek. Velluto 16 je také velmi oblíbený materiál pro svou měkkost a luxusní vzhled.

Vilano je vyrobeno z kvalitního dřeva a dřevotřísky, což zaručuje jeho pevnost a dlouhou životnost. Sedák na vlnové pružině a opěrák vyplněný polyuretanovou pěnou zajišťují maximální pohodlí. Opěradlo je navíc vybaveno popruhy na čalounění, které poskytují dodatečnou podporu.

Praktické rozměry zaručují, že se toto křeslo vejde do jakéhokoli prostoru. Jeho výška sedu je ideální pro pohodlné sezení. A co je nejlepší? Křeslo je doplněno praktickou podnožkou, která zajišťuje vyšší komfort při používání křesla.

Vlastnosti produktu:

  • Velurové čalounění → dodává luxusní vzhled a je příjemné na dotek.
  • Dřevěné nožky → přidávají přírodní dotek a zaručují stabilitu křesla.
  • Polyuretanová pěna a vlnová pružina → zajišťuje maximální pohodlí při sezení.
  • Podnožka → zajišťuje vyšší komfort při používání křesla.

Složení sady

Sada obsahuje 2 výrobků

Obsah sady

Křeslo ušák Vilano s podnožkou - šedá Velluto 16 / nožky buk

Rozměry a parametry

Rozměry

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

šedá

Skupina

velur

Typ

Velluto 16

barevné provedení

Barva nožek

buk

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Opěradlo

čalounické popruhy

Další informace
Čalounické popruhy jsou pružné pásy materiálu, které se používají při vyplňování zadní části čalouněného nábytku. Jsou klíčovým prvkem, který zajišťuje nejen výjimečné pohodlí, ale také odolnost a dlouhou životnost výrobku. Proč si pořídit nábytek s výplní opěradla z čalounických popruhů? V první řadě poskytují čalounické popruhy vynikající oporu zad. Díky své elasticitě a pružnosti rovnoměrně rozkládají váhu Vašeho těla a poskytují optimální oporu Vaší páteři. Díky tomu si můžete užívat dlouhé hodiny odpočinku bez nepříjemných pocitů nepohodlí. Kromě toho čalounické popruhy umožňují zachovat tvar a vzhled nábytku. Díky nim si opěradlo zachovává svůj původní tvar a nedeformuje se ani nepadá.

Opěradlo

polyuretanová pěna

opěradlo

vatelín

Další informace
Vatelín - dokonalá výplň, která Vám poskytne jedinečné pohodlí a oporu. Představte si měkký a příjemný dotek, který obepne Vaše záda. Vatelín je vláknitý materiál, který se používá ve výplních opěradel čalouněného nábytku z několika důvodů. Zaprvé poskytuje vynikající měkkost. Za druhé vatelín rovnoměrně rozkládá tlak na záda. Kromě toho je vatelín elastický a pružný, což mu umožňuje snadno se přizpůsobit tvaru zad a zachovat si trvanlivou formu. Díky tomu si vatelín zachovává své vlastnosti po mnoho let používání.

sedák

vatelín

Další informace
Objevte jedinečné pohodlí a útulnost díky sedací soupravě do obývacího pokoje s vatelínem. Vatelín je druh výplňového materiálu, který se používá v čalouněném nábytku, včetně sedáků nábytku do obývacího pokoje. Jedná se o vláknitý materiál, obvykle vyrobený z polyesteru nebo směsi různých vláken, který má za úkol poskytnout sedačce měkkost, pohodlí a objem. Naše výplň poskytuje měkkost a pohodlí, po kterém toužíte po dlouhém dni. Naše sedací souprava z vatelínových vláken je navíc nejen výjimečně měkká, ale také trvanlivá a odolná proti oděru, což znamená, že Vám vydrží po mnoho let.

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nožičky k přišroubování

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/kreslo-usak-vilano-s-podnozkou---seda-velluto-16---nozky-buk-p-160596-1634-1634.html