Popis výrobku

Hledáte křeslo ušák do moderního obývacího pokoje? Poznejte Vilano - v béžové látce Velluto 2 s nožkami v barvě buku.

Proč byste měli tuto koupit toto křeslo typu ušák? Je to kvůli jeho elegantnímu vzhledu. Béžová barva dodává křeslu sofistikovaný a luxusní vzhled, zatímco nohy v barvě buku dodávají teplý a přírodní dotek. Design je moderní a zároveň tradiční, což znamená, že se hodí do jakéhokoli interiéru.

Křeslo je vyrobeno z kvalitního dřeva a dřevotřísky, což zajišťuje jeho pevnost a dlouhou životnost. Sedák je vyroben z vlnité pružiny, která zaručuje maximální pohodlí. Opěradlo je vyrobeno z polyuretanové pěny a polstrované popruhy poskytují dodatečnou podporu a pohodlí.

Rozměry křesla 80 x 104 x 90 cm zaručují, že se vejde do jakéhokoli prostoru, a jeho výška sedu 43 cm zaručuje, že je vhodné pro všechny věkové skupiny. Kromě toho je křeslo součástí kolekce, takže pokud hledáte konzistentní vzhled, můžete si vybrat další modely z této řady.

Vlastnosti produktu:

  • Elegantní vzhled → béžová barva a nohy v barvě buku dodávají křeslu sofistikovaný a luxusní vzhled.
  • Kvalitní materiály → křeslo je vyrobeno z kvalitního dřeva a dřevotřísky, což zajišťuje jeho pevnost a dlouhou životnost.
  • Maximální pohodlí → sedák je vyroben z vlnité pružiny, která zaručuje maximální pohodlí.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 80 cm,

  • výška: 104 cm,

  • hloubka: 90 cm,

  • Výška sedu: 43 cm,

  • Výška nohou: 13 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

béžová

Skupina

velur

Typ

Velluto 2 Beige

barevné provedení

Barva nožek

buk

Provedení

Opěradlo

polyuretanová pěna

opěradlo

vatelín

Další informace
Vatelín - dokonalá výplň, která Vám poskytne jedinečné pohodlí a oporu. Představte si měkký a příjemný dotek, který obepne Vaše záda. Vatelín je vláknitý materiál, který se používá ve výplních opěradel čalouněného nábytku z několika důvodů. Zaprvé poskytuje vynikající měkkost. Za druhé vatelín rovnoměrně rozkládá tlak na záda. Kromě toho je vatelín elastický a pružný, což mu umožňuje snadno se přizpůsobit tvaru zad a zachovat si trvanlivou formu. Díky tomu si vatelín zachovává své vlastnosti po mnoho let používání.

Opěradlo

čalounické popruhy

Další informace
Čalounické popruhy jsou pružné pásy materiálu, které se používají při vyplňování zadní části čalouněného nábytku. Jsou klíčovým prvkem, který zajišťuje nejen výjimečné pohodlí, ale také odolnost a dlouhou životnost výrobku. Proč si pořídit nábytek s výplní opěradla z čalounických popruhů? V první řadě poskytují čalounické popruhy vynikající oporu zad. Díky své elasticitě a pružnosti rovnoměrně rozkládají váhu Vašeho těla a poskytují optimální oporu Vaší páteři. Díky tomu si můžete užívat dlouhé hodiny odpočinku bez nepříjemných pocitů nepohodlí. Kromě toho čalounické popruhy umožňují zachovat tvar a vzhled nábytku. Díky nim si opěradlo zachovává svůj původní tvar a nedeformuje se ani nepadá.

sedák

vatelín

Další informace
Objevte jedinečné pohodlí a útulnost díky sedací soupravě do obývacího pokoje s vatelínem. Vatelín je druh výplňového materiálu, který se používá v čalouněném nábytku, včetně sedáků nábytku do obývacího pokoje. Jedná se o vláknitý materiál, obvykle vyrobený z polyesteru nebo směsi různých vláken, který má za úkol poskytnout sedačce měkkost, pohodlí a objem. Naše výplň poskytuje měkkost a pohodlí, po kterém toužíte po dlouhém dni. Naše sedací souprava z vatelínových vláken je navíc nejen výjimečně měkká, ale také trvanlivá a odolná proti oděru, což znamená, že Vám vydrží po mnoho let.

Nožky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/kreslo-usak-vilano---bezova-velluto-2---nozky-buk-p-148478-1634-1634.html