Popis výrobku

Parametry potahové látky Cloud 70

Cloud 70
snížená hořlavost

Gramáž:

390 g/m² (+/- 10 %)

Další informace
Potahová látka gramáže 390g/m² poskytuje vynikající trvanlivost při zachování měkkosti, takže váš nábytek bude pohodlný a zároveň odolný vůči každodennímu používání. Výběr tohoto materiálu je zárukou, že váš nábytek bude nejen krásný, ale také funkční.

Odolnost proti oděru:

vysoká (90-100 tisíc cyklů)

Další informace
Látka s výsledkem 90 - 100 tis. cyklů v testu Martindale je synonymem odolnosti a stylu. Ideální pro čalouněný nábytek, který musí odolat každodennímu používání a zůstat elegantní.

Složení:

100% Polyester

Typ potahové látky:

samet

Odolnost proti mačkání a žmolkování:

4

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 76

    šířka: 76 cm,

  • 103

    výška: 103 cm,

  • 84

    hloubka: 84 cm,

  • 45

    Výška sedu: 45 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

modrá

Skupina

samet

Typ

Cloud 70

Vlastnosti

snadno čistitelný materiál

barevné provedení

Barva nožiček

wenge

Provedení

Horní deska

masiv

Další informace
Poznejte výjimečnou kvalitu a eleganci masivního dřeva jako pracovní desky nábytku. Masivní dřevo se vyznačuje výjimečnou odolností proti poškození a poškrábání, což znamená, že vaše nábytková pracovní deska zůstane dlouho úchvatná. Masiv se navíc snadno čistí - k obnovení jeho lesku stačí jemné otření. Jeho přirozené vlastnosti, jako jsou rozdíly ve struktuře a odstínech, dodají vašemu nábytku jedinečný charakter a nezaměnitelné kouzlo. Výběrem nábytkové desky z masivního dřeva investujete do odolného a estetického řešení, které se stane ústředním bodem vašeho interiéru.

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

čalounické popruhy

Další informace
Čalounické popruhy jsou pásy pružného materiálu, které jsou strategicky umístěny v čalounění sedadla. Jejich hlavní výhodou je, že zajišťují dostatečné napětí a pružnost, což se projevuje trvalou podporou těla. Zajišťují rovnoměrné rozložení hmotnosti uživatele na celou plochu sedadla, čímž eliminují tlak na jednotlivé body. Popruhy čalounění také přispívají k odolnosti sedadla. Díky nim si nábytek zachovává svou původní podobu po mnoho let. Čalounické pásy zabraňují deformaci a poskytují dlouhodobou oporu a pohodlí.

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ano

Montáž

Není vyžadována

plně smontovaný nábytek

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/kreslo-usak-skandynawski-nordic---modra-welwet-latwoczyszczacy-cloud-70---wenge--p-164721-1634-1634.html