Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 76 cm,

  • výška: 103 cm,

  • hloubka: 84 cm,

  • Výška sedu: 45 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

modrá

Typ

Cloud 70

Skupina

samet

Vlastnosti

snadno čistitelný materiál

barevné provedení

Barva nožek

buk

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Sedák

čalounické popruhy

Další informace
Čalounické popruhy jsou pásy pružného materiálu, které jsou strategicky umístěny v čalounění sedadla. Jejich hlavní výhodou je, že zajišťují dostatečné napětí a pružnost, což se projevuje trvalou podporou těla. Zajišťují rovnoměrné rozložení hmotnosti uživatele na celou plochu sedadla, čímž eliminují tlak na jednotlivé body. Popruhy čalounění také přispívají k odolnosti sedadla. Díky nim si nábytek zachovává svou původní podobu po mnoho let. Čalounické pásy zabraňují deformaci a poskytují dlouhodobou oporu a pohodlí.

pracovní deska

masiv

Další informace
Poznejte výjimečnou kvalitu a eleganci masivního dřeva jako pracovní desky nábytku. Masivní dřevo se vyznačuje výjimečnou odolností proti poškození a poškrábání, což znamená, že vaše nábytková pracovní deska zůstane dlouho úchvatná. Masiv se navíc snadno čistí - k obnovení jeho lesku stačí jemné otření. Jeho přirozené vlastnosti, jako jsou rozdíly ve struktuře a odstínech, dodají vašemu nábytku jedinečný charakter a nezaměnitelné kouzlo. Výběrem nábytkové desky z masivního dřeva investujete do odolného a estetického řešení, které se stane ústředním bodem vašeho interiéru.

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ano

Montáž

Není vyžadována

plně smontovaný nábytek

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/kreslo-usak-skandinavske---modra-snadno-cistici-cloud-70---buk-p-162018-1634-1634.html