Popis výrobku

Křeslo Latina

Křeslo Latina je nábytek, který zákazníky okouzlí svým neobvyklým vzhledem. Skandinávský styl nábytku přitahuje pozornost a vhodným způsobem vyplňuje obytné prostory. Ozdobné prošívání podtrhuje krásu modelu a zdůrazňuje reprezentativní akcent kompozice.

Nábytek byl umístěn na vysokých bukových nohách. Výběr barevného provedení umožňuje snadno přizpůsobit nabídku individuálním požadavkům kupujících. Vlnitá pružina a systém kapesních pružin typu "POCKET" odpovídají za výjimečný komfort odpočinku.

Vlastnosti produktu:

  • moderní provedení
  • možnost přizpůsobení barevného provedení materiálu
  • ozdobná prošívání
  • styl skandinávský

    

                  vysoké nožky                                   pohodlný sedák                                  modní prošívání

 

Provedení produktu: 

  • výplň sedáku - systém kapesních pružin typu "POCKET" a vlnitá pružina. Více podrobností na téma výplní v čalouněném nábytku najděte na našem 
  • možnost sestavení nábytku, díky výběru potahové látky v konfigurátoru. Pamatujte, v závislosti na výběru druhu látky existují příplatky,
  • vysoké nožky dřevěné s možností výběru barevného provedení
  • výrobce připouští malé rozdíly v rozměrech nabízeného nábytku ± 2-3 cm.

Podívejte se na výhody snadno čistitelných materiálů:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 79 cm,

  • výška: 97 cm,

  • hloubka: 83 cm,

  • Montáž: nepotřebná

Více parametrů

Materiál čalounění

Možnost výběru

barevné provedení

Barva dřevěných prvků

volitelné

Barva nožiček

volitelné

Provedení

sedák

látka

Další informace
Vyzkoušejte si jedinečné pohodlí a styl při sezení na sedadle z vysoce kvalitní látky. Naše sedačky poskytují nejen pohodlí, ale také dodají vašemu interiéru eleganci a charakter. Látka je materiál, který nabízí měkkost a příjemný dotek, díky čemuž je sezení čistým potěšením. Výběrem látkové sedačky volíte trvanlivé řešení, které dodá vašemu interiéru šarm a splní vaše očekávání z hlediska pohodlí a estetiky.

opěradlo

látka

Další informace
Zažijte výjimečné pohodlí a eleganci s opěradlem z látky. Naše zpracování poskytuje jedinečný zážitek z relaxace a stylu. Látka je měkká, jemná a příjemná na dotek, což vám dodá pocit luxusu. opěradlo v látce vám umožní vychutnat si pohodlí v každé fázi vašeho odpočinku. Látka je navíc trvanlivá a odolná proti poškození, což znamená, že se z krásného vzhledu nábytku budete těšit po mnoho let. Výběrem opěradla v látce volíte nejen estetiku, ale také praktičnost. K dispozici je široká škála barev a vzorů, takže můžete nábytek sladit se svým interiérem.

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Korpus

látka

Další informace
Zažijte jedinečnou estetiku a funkčnost s korpusem nábytku vyrobeným z látky. Náš nábytek vyniká nejen krásným vzhledem, ale také praktickými výhodami. Látka poskytuje příjemný dotek a pohodlí a vytváří útulný a stylový interiér. Její pružnost a odolnost zaručují dlouhodobé používání, aniž by ztratila svůj půvab. Látka se navíc snadno čistí, což usnadňuje její údržbu a zajišťuje, že nábytek bude vždy vypadat skvěle.

Sedák

bonellové pružiny

Další informace
Bonellové pružiny jsou inovativním řešením, které zajišťuje odolnost výplní sedáků čalouněného nábytku. Pružiny jsou spojeny se sousedními, což vytváří mimořádně stabilní strukturu. Díky tomu poskytuje sedák optimální oporu tělu, eliminuje pocit tvrdosti a zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti. Bonellové pružiny se vyznačují vysokou pružností, která se promítá do pohodlí. Reagují na tlak, přizpůsobují se tvaru těla a poskytují optimální oporu pro každý kontaktní bod. Pružiny bonell jsou navíc mimořádně trvanlivé a odolné vůči deformaci. Jejich pevná konstrukce znamená, že si sedák zachovává svůj původní tvar po dlouhou dobu bez ohledu na intenzitu používání.

Nožky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Bonellovy pružiny

Další informace
Poznejte jedinečnou kvalitu a pohodlí nábytku vyrobeného s bonellovými pružinami. Bonellovy pružiny představují inovativní řešení, které poskytuje výjimečnou pružnost a trvanlivost. Díky svému spirálovému tvaru poskytuje nábytek s touto konstrukcí vynikající oporu pro vaše záda a tělo a optimálně se přizpůsobuje vašim pohybům. Bonellovy pružiny jsou také odolné vůči deformaci a zajišťují rovnoměrné rozložení hmotnosti, což se projevuje ve výjimečném pohodlí a dlouhé životnosti. Díky své pružnosti navíc bonellovy pružiny snižují tlak na kontaktní body, což snižuje riziko bolesti a napětí. Když si vyberete nábytek s Bonellovými pružinami, investujete do trvanlivosti, pohodlí a dlouhodobé spokojenosti.

Montáž

Není vyžadována

plně smontovaný nábytek

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

33 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

80 cm x 100 cm x 85 cm

Hodnocení zákazníků

/relaxacni-kreslo-latina-p-18141-1634-1634.html