Popis výrobku

Hledáte dokonalé křeslo, které splní všechny vaše potřeby a zároveň bude skvěle vypadat? Poznejte křeslo Nuvo Velvet - černá / Bluvel 14 šedá.

Stylový design tohoto křesla zaujme na první pohled. Čalounění v šedé barvě dodává křeslu luxusní vzhled, který se snadno hodí do každého interiéru. Křeslo je navíc doplněno o černé kovové nožky, které mu dodávají moderní a elegantní vzhled.

Křeslo Nuvo Velvet je vyrobeno z materiálu Bluvel 14, který je známý svou vysokou odolností a dlouhou životností. Rozměry 62 x 86 x 47 cm zaručují, že se křeslo vejde do každého interiéru, aniž by zabralo příliš mnoho místa.

Křeslo je velice pohodlné. Výška sedu 50 cm je ideální pro dlouhodobé sezení bez nepříjemných pocitů. Křeslo je dodáváno v balení, pro vlastní montáž podle návodu.

Vlastnosti produktu:

  • Stylový design → křeslo Nuvo s šedým čalouněním a černými kovovými nožkami přinese do vašeho interiéru luxusní vzhled.
  • Vysoká odolnost → díky použití materiálu Bluvel 14 je křeslo velmi odolné a má dlouhou životnost.
  • Optimální rozměry → 62 x 86 x 47 cm zaručují, že se křeslo vejde do každého interiéru, aniž by zabralo příliš mnoho místa.
  • Pohodlné sezení → výška sedu 50 cm je ideální pro dlouhodobé sezení.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 62 cm,

  • výška: 86 cm,

  • hloubka: 47 cm,

  • Výška sedu: 50 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

šedá

Typ

Bluvel 14

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/kreslo-nuvo-velvet---cerna---bluvel-14-seda-p-55701-1016-1016.html