Rozměry a parametry

Rozměry

  • 64

    šířka: 64 cm,

  • 88

    výška: 88 cm,

  • 70

    hloubka: 70 cm,

  • Výška sedu: 45 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Typ

Soro 61

Typ

Soro 65

Provedení

Konstrukce

dřevo

Korpus

nábytková deska

Nožky

umělá hmota

Další informace
Objevte revoluční řešení pro svůj interiér - nábytek s plastovými nohami. Naše nohy poskytují nejen estetický vzhled, ale také mnoho výhod. Zaprvé, jejich lehká konstrukce usnadňuje přemisťování nábytku, což je užitečné zejména při úklidu nebo přestavování. Za druhé, umělá hmota je odolná vůči vlhkosti a skvrnám, takže se nohy snadno čistí. Nemusíte se obávat ani o trvanlivost - naše nohy jsou pevné, stabilní a odolné proti poškození.

Opěradlo

polyuretanová pěna T35

Další informace
Polyuretanová pěna T35 je dokonalým řešením pro ty, kteří si cení pohodlí a komfortu. Vyznačuje se optimální tuhostí, která poskytuje ideální oporu pro záda a tělo. Díky svým pružným vlastnostem poskytuje čalouněný nábytek s výplní z pěny T35 bezkonkurenční měkkost a pohodlí při relaxaci. Tato pěna se vyznačuje také vynikající odolností, nedochází k její deformaci ani kroucení, což zajišťuje dlouhodobou spokojenost s nábytkem. Kromě toho je polyuretanová pěna T35 hygienická a odolná vůči změnám teplot, což se projevuje v dlouhotrvající svěžesti a pohodlí. Když si vyberete čalouněný nábytek s výplní z pěny T35, investujete do kvality, trvanlivosti a bezkonkurenčního pohodlí.

Sedák

polyuretanová pěna T35

Další informace
Když si vyberete nábytek do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T35, neinvestujete jen do pohodlí, ale také do trvanlivosti a kvality. Tato vysoce kvalitní polyuretanová pěna T35 má optimální úroveň měkkosti a pružnosti. Poskytuje bezkonkurenční pohodlí při sezení, přizpůsobuje se Vašemu tělu a nabízí vynikající oporu zad a svalů. Díky své odolnosti si polyuretanová pěna T35 zachovává svůj tvar a pružnost i při intenzivním používání, což zaručuje dlouhotrvající pohodlí. Nedeformuje se ani nekroutí, což znamená, že si budete užívat pohodlí po mnoho let.

Úložný prostor

ano

Montáž

Není vyžadována

plně smontovaný nábytek

Hodnocení zákazníků

/kreslo-calounena-kvet---soro-65---61-p-161741-1634-1634.html