Popis výrobku

Hledáte elegantní čalouněné křeslo do moderního obývacího pokoje? Seznamte se s křeslem Dalin v popelavé potahové látce typu boucle Lambi 11.

Toto křeslo je skvělým přírůstkem do jakéhokoli interiéru díky svému elegantnímu designu a popelavému odstínu. Jeho čalounění Lambi 11 typu boucle dodává pohodlí a sofistikovaný vzhled, který se snadno hodí k jakémukoli stylu uspořádání.

Křeslo Dalin je vyrobeno z kvalitního dřeva a dřevotřísky, což zajišťuje jeho pevnost a dlouhou životnost. Sedák a opěradlo jsou vyplněny polyuretanovou pěnou T30, která zajišťuje maximální pohodlí při sezení. Navíc je vybaveno vlnitými pružinami pro lepší podporu a pohodlí.

Kompaktní rozměry křesla a hloubka sedu 52 cm zaručují, že se na něm pohodlně usadíte. Křeslo je také vybaveno nožkami z umělé hmoty, které jsou odolné a snadno se čistí. A co je nejlepší, zadní strana křesla je potažena látkou, což zvyšuje jeho estetický vzhled.

Vlastnosti produktu:

  • Elegantní design → křeslo Dalin má moderní a elegantní design, který okamžitě oživí jakýkoli interiér.
  • Kvalitní materiály → díky konstrukci ze dřeva a dřevotřísky je toto křeslo odolné a vydrží řadu let.
  • Pohodlné sezení → sedák a opěradlo vyplněné polyuretanovou pěnou T30 zajišťují maximální pohodlí při sezení.
  • Praktické rozměry → zaručují, že se vám bude na křesle pohodlně sedět.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 120 cm,

  • výška: 83 cm,

  • hloubka: 96 cm,

  • Výška sedu: 42 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

popel

Skupina

boucle

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Opěradlo

polyuretanová pěna T30

Další informace
Polyuretanová pěna T30 je materiál s vynikající hustotou a pružností. Díky své hustotě a pružnosti se tato pěna dokonale přizpůsobuje tvaru těla, poskytuje optimální oporu páteři a snižuje tlak na záda. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vysokou odolností, což znamená, že si opěradlo nábytku zachová své vlastnosti po dlouhou dobu.

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Nožky

umělá hmota

Další informace
Objevte revoluční řešení pro svůj interiér - nábytek s plastovými nohami. Naše nohy poskytují nejen estetický vzhled, ale také mnoho výhod. Zaprvé, jejich lehká konstrukce usnadňuje přemisťování nábytku, což je užitečné zejména při úklidu nebo přestavování. Za druhé, umělá hmota je odolná vůči vlhkosti a skvrnám, takže se nohy snadno čistí. Nemusíte se obávat ani o trvanlivost - naše nohy jsou pevné, stabilní a odolné proti poškození.

Úložný prostor

Ne

bez úložného prostoru

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ano

Další modely ze stejné kolekce

ano

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

40 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

120 cm x 105 cm x 85 cm

Hodnocení zákazníků

/calounene-kreslo-dalin---popelava-lambi-11-p-161643-1634-1634.html