Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 85 cm,

  • výška: 105 cm,

  • hloubka: 98 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

hnědá

Typ

Casablanca 2306

Skupina

samet

Provedení

Sedák

vysoce elastická pěna HR

Další informace
Objevte bezkonkurenční pohodlí a trvanlivost s nábytkem do obývacího pokoje s vysoce elastickým pěnovým sedákem HR. Vysoce elastická pěna HR je materiál s vynikající pružností, který se přizpůsobí Vašemu tělu a poskytuje mu ideální oporu. Kromě toho se vyznačuje výjimečnou odolností - nedeformuje se a její vlastnosti po použití znovu získají původní tvar. Výsledkem je, že nábytek do obývacího pokoje se sedákem z vysoce elastické pěny HR bude dlouho odolný, měkký a pružný.

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Typ nožek

otočná základna

Další informace
Objevte jedinečnou funkčnost a pohodlí nábytku na otočné základně. Řešení, které posune vaše lenošení na zcela novou úroveň. Díky schopnosti otáčet se kolem své osy poskytuje pohodlný přístup do různých směrů a umožňuje vám volný pohyb. Kromě toho toto provedení šetří místo a dokonale funguje v místnostech s různými dispozicemi. Otočný nábytek také dodává interiéru jedinečný charakter a modernost.

sedák

kovový rám

Funkce relaxu

ano

manuálna

Doplňkové vlastnosti

ano

funkce houpání

Montáž

Není vyžadována

plně smontovaný nábytek

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/kreslo-calounena-amber-s-funkci-relax---hneda-welwet-casablanca-2306-p-161929-1634-1634.html