Popis výrobku

Hledáte dokonalou koupelnovou skříňku pro vaši pračku? Seznamte se s produktem Mindel 60 cm - Podstavec Dub craft.

Tato skříňka do koupelny je nejen praktická, ale také esteticky přitažlivá. Její rozměry 66 x 90 x 50 cm jsou ideální pro většinu praček. Zlatý dub craft dokonale zapadne do každého interiéru a dodá vaší koupelně elegantní vzhled.

Skříňka Mindel je vyrobena z kvalitního materiálu, který zaručuje dlouhou životnost. Její montáž je snadná a rychlá, díky čemuž ušetříte čas a energii. Navíc, laminovaná deska o tloušťce 36 mm je odolná proti poškrábání a snadno se čistí.

Skříňka do koupelny Mindel je nejen krásná, ale také funkční. Poskytuje dostatek úložného prostoru pro vaše prádlo nebo čisticí prostředky. Je to ideální řešení pro ty, kteří hledají kvalitu, funkčnost a design v jednom.

Vlastnosti produktu:

  • Skříňka lazienkowa pod pralke Mindel 60 cm - Podstavec Dub craft je ideální řešení pro každou koupelnu. Její rozměry 66 x 90 x 50 cm jsou ideální pro umístění pod pračku, což vám ušetří místo a zároveň přidá na estetice vaší koupelny.
  • Dub craft zlatý pracovní deska přidává na eleganci a luxusu. Její laminovaný povrch je odolný proti poškrábání a snadno se udržuje, což znamená, že vypadá skvěle i po letech používání.
  • Vlastní montáž znamená, že můžete skříňku sestavit podle svých představ a potřeb. Je to skvělá možnost pro ty, kteří mají rádi DIY projekty a chtějí mít kontrolu nad tím, jak jejich nábytek vypadá.
  • Nábytek v balení zaručuje, že všechny součásti jsou bezpečně baleny a chráněny během přepravy. To znamená, že dostanete svůj nový kus nábytku v perfektním stavu a připravený k montáži.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 66 cm,

  • výška: 90 cm,

  • hloubka: 50 cm,

  • Montáž: Vlastní

Více parametrů

barevné provedení

Barva pracovní desky

dub craft zlatý

barevné provedení korpusu

craft zlatý

Provedení

pracovní deska

laminovaná deska 36 mm

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

20,2 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

75 cm x 100 cm x 9 cm

Hodnocení zákazníků

/koupelnova-skrinka-pod-pralke-mindel-60-cm---podstavec-dub-craft-p-156198-1064-1064.html