Popis výrobku

Hledáte konferenční stolek, který se stane skvělým doplňkem vašeho obývacího pokoje? Seznamte se s konferenčním stolem Zegna A 55x55 ve stříbrné barvě.

Tento konferenční stolek s transparentní deskou a chromovými nožičkami je skvělým příkladem moderního designu. Jeho minimalistický vzhled a čisté linie přidají vaší místnosti eleganci a sofistikovanost. Jeho průhledná deska dodává lehkost a opticky zvětší prostor.

Kromě vzhledu, tento konferenční stolek Zegna je také velmi praktický. S rozměry 55 x 55 x 55 cm poskytuje dostatek prostoru pro nápoje, občerstvení nebo dekorace. Kovové nožičky zajišťují stabilitu a odolnost, zatímco skleněná deska je snadno udržovatelná a odolná vůči skvrnám.

 

Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu. Tento konferenční stolek je nejen stylový, ale také funkční a praktický, což z něj činí ideální doplněk pro každý moderní obývací pokoj.

 

Vlastnosti produktu:

  • Pevné kovové nohy → zaručují stabilitu a dlouhou životnost. To znamená, že tento stolek vydrží i nejnáročnější použití, ať už v kanceláři nebo doma.
  • Skleněná deska → dodává tomuto konferenčnímu stolku moderní a elegantní vzhled. Sklo je také snadno udržitelné, což vám ušetří čas při úklidu.
  • Praktické rozměry → s rozměry 55 x 55 x 55 cm nabízí tento konferenční stolek dostatek prostoru pro vaše občerstvení, nápoje nebo cokoli jiného, co potřebujete mít po ruce.
  • Vlastní montáž → nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 55 cm,

  • výška: 55 cm,

  • hloubka: 55 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Tvar horní desky

obdélníkový

barevné provedení

Barva horní desky

transparentní

Barva nožek

chrom

Provedení

Horní deska

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a funkčnost skla jako horní části nábytku. Skleněná pracovní deska je synonymem stylu a modernosti. Její hladký, lesklý povrch dodá interiéru jedinečný charakter. To však není vše. Sklo je také mimořádně praktické. Nejenže se snadno čistí, ale je také odolné proti skvrnám, poškrábání a vlhkosti. Díky své trvanlivosti a pevnosti si skleněná pracovní deska zachová svou krásu po mnoho let. Kromě toho je sklo univerzální a hodí se k různým stylům a barvám interiéru, což vám dává svobodu při jeho uspořádání.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-zegna-b-55x55---stribrna-p-33771-1072-1072.html