Popis výrobku

Hledáte dokonalý konferenční stolek, který dodá vašemu interiéru šarm? Seznamte se s kulatým stolkem Vega C v bílé a černé barvě.

Tento kulatý konferenční stolek je vizuálně působivý a přitahuje pozornost. Jeho elegantní design, kde se snoubí efekt bílého mramoru na pracovní desce s černými kovovými nožičkami, dodá vašemu prostoru luxusní vzhled. Je to skvělý doplněk pro moderní, minimalistické nebo industriální interiéry.

Stolek Vega C je vyroben s důrazem na detail a kvalitu. Pracovní deska je laminovaná, což zajišťuje odolnost proti poškrábání a snadné čištění. Kovové nožičky zaručují stabilitu a dlouhou životnost. Rozměry 45 x 50 x 45 cm jsou ideální pro menší prostory, ale také jako doplněk k větším sedacím soupravám.

Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu. Horní deska dodává tomuto stolku jedinečný a moderní vzhled. S tímto stolem získáte nejen praktický, ale i stylový doplněk do vašeho obývacího pokoje.

Vlastnosti produktu:

  • Pevná konstrukce →stolek je vyroben z kvalitního skla a kovu, což zaručuje jeho dlouhou životnost a stabilitu. Díky tomu se nemusíte obávat, že by se při běžném používání poškodil nebo převrátil.
  • Praktické rozměry → 45 x 50 x 45 cm - snadno se vejdou do jakéhokoli prostoru. Stolek je ideální pro menší místnosti, kde není místo na velký nábytek, ale také do větších prostor, kde může sloužit jako praktický doplněk.
  • Laminovaná deska s mramorovým efektem → tento kulatý konferenční stolek je vybaven pracovní deskou s efektem mramoru, který dodává celkovému vzhledu luxusní vzhled. Navíc je deska odolná proti poškrábání a snadno se čistí, takže si můžete být jisti, že bude vypadat skvěle i po dlouhém používání.
  • Snadná montáž → montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 45 cm,

  • výška: 50 cm,

  • hloubka: 45 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Tvar horní desky

kulatý

barevné provedení

Barva nožek

černá

Barva nožek

zlatá

Barva horní desky

bílá

Barva horní desky

efekt mramoru

Provedení

Přední část

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a praktičnost skla jako suroviny pro výrobu nábytkových čel. Skleněná čela jsou synonymem moderního designu a vysoké kvality. Sklo je nejen mimořádně estetické, ale také odolné a snadno se čistí. Díky svému hladkému povrchu se snadno čistí a je odolné vůči skvrnám nebo poškrábání. Je ideálním řešením pro ty, kteří ve svých interiérech oceňují jednoduchost a krásu. Sklo navíc opticky zvětšuje prostor a dodává místnosti lehkost a jas. Lze jej také použít k podsvícení, čímž vzniká jedinečný vizuální efekt.

Horní deska

laminovaná deska

Další informace
Podívejte se na jedinečnou kvalitu a funkčnost nábytkové desky z laminované desky. Laminovaná deska je inovativní materiál, který je pro nábytek ideální. Vyznačuje se výjimečnou trvanlivostí, odolností proti poškrábání a poškození. Díky laminované povrchové úpravě se pracovní deska snadno čistí a je odolná proti skvrnám. Kromě toho laminovaná deska nabízí širokou škálu vzorů a barev, díky čemuž se hodí k jakémukoli stylu a designu interiéru.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-vega-c-kulaty---bila-mramorovy-efekt---cerna-fi-45-p-39550-1072-1072.html