Popis výrobku

Hledáte dokonalý konferenční stolek, který by doplnil váš interiér? Představujeme vám konferenční stolek Vega B kulatý - bílá (mramorový efekt) / černá.

Tento stolek okouzlí svým elegantním designem a dokonalým provedením. Jeho kulatý tvar a kombinace bílé a černé barvy s mramorovým efektem dodávají interiéru moderní a luxusní vzhled.

Stolek je vyroben z kvalitního laminovaného materiálu a skla, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost vůči poškození. Kovové nohy v černé a zlaté barvě dodávají stolku stabilitu a zároveň jsou skvělým designovým prvkem.

Jeho rozměry 80 x 45 x 80 cm ho činí ideálním pro různé typy místností - ať už potřebujete stolek do obývacího pokoje, pracovny nebo konferenční místnosti. Jeho univerzálnost a praktičnost vás jistě nadchnou.

Vlastnosti produktu:

  • Kulatý tvar → dodává stolku moderní vzhled a umožňuje jeho umístění do různých typů místností.
  • Mramorový efekt → je velmi praktickýa dodává luxusní nádech.
  • Kovové nohy → zaručují stabilitu stolku a jsou skvělým designovým prvkem.
  • Laminovaný materiál a sklo → zaručují dlouhou životnost a odolnost stolu vůči poškození.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 80 cm,

  • výška: 45 cm,

  • hloubka: 80 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Tvar horní desky

kulatý

barevné provedení

Barva nožek

černá

Barva nožek

zlatá

Barva horní desky

bílá

Barva horní desky

efekt mramoru

Provedení

Horní deska

laminovaná deska

Další informace
Podívejte se na jedinečnou kvalitu a funkčnost nábytkové desky z laminované desky. Laminovaná deska je inovativní materiál, který je pro nábytek ideální. Vyznačuje se výjimečnou trvanlivostí, odolností proti poškrábání a poškození. Díky laminované povrchové úpravě se pracovní deska snadno čistí a je odolná proti skvrnám. Kromě toho laminovaná deska nabízí širokou škálu vzorů a barev, díky čemuž se hodí k jakémukoli stylu a designu interiéru.

Horní deska

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a funkčnost skla jako horní části nábytku. Skleněná pracovní deska je synonymem stylu a modernosti. Její hladký, lesklý povrch dodá interiéru jedinečný charakter. To však není vše. Sklo je také mimořádně praktické. Nejenže se snadno čistí, ale je také odolné proti skvrnám, poškrábání a vlhkosti. Díky své trvanlivosti a pevnosti si skleněná pracovní deska zachová svou krásu po mnoho let. Kromě toho je sklo univerzální a hodí se k různým stylům a barvám interiéru, což vám dává svobodu při jeho uspořádání.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-vega-b-kulaty---bila-mramorovy-efekt---cerna-fi-80-p-39549-1072-1072.html