Popis výrobku

Hledáte dokonalý konferenční stolek, který dodá vašemu obývacímu pokoji moderní vzhled? Objevte konferenční stolek Vanessa se šedým sklem a černou konstrukcí.

Jeho šedé sklo a černé nožičky přidají vašemu prostoru sofistikovaný a moderní vzhled. Tento kulatý stolek je ideální doplněk pro jakýkoliv styl interiéru, od minimalistického po luxusní.

Stolek je vyrobený z vysoce kvalitního skla a kovu, což zajišťuje jeho odolnost a dlouhou životnost. Jeho rozměry 80 x 45 x 80 cm ho činí ideálním pro středně velké a velké prostory.

Konferenční stolek můžete ho využít jako místo pro odkládání nápojů během setkání s přáteli nebo jako stylový doplněk pro vaše dekorace.

Vlastnosti produktu:

  • Moderní design → šedé sklo a černé nožky dodají vašemu interiéru moderní a sofistikovaný vzhled.
  • Vysoká kvalita materiálů → skleněná deska a kovové nožky zaručují dlouhou životnost a odolnost.
  • Praktické rozměry → jeho rozměry 80 x 45 x 80 cm ho činí ideálním pro středně velké a velké prostory.
  • Snadná montáž → montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 80 cm,

  • výška: 45 cm,

  • hloubka: 80 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Tvar horní desky

kulatý

barevné provedení

Barva horní desky

transparentní

Barva horní desky

šedá

Barva nožek

černá

Provedení

Horní deska

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a funkčnost skla jako horní části nábytku. Skleněná pracovní deska je synonymem stylu a modernosti. Její hladký, lesklý povrch dodá interiéru jedinečný charakter. To však není vše. Sklo je také mimořádně praktické. Nejenže se snadno čistí, ale je také odolné proti skvrnám, poškrábání a vlhkosti. Díky své trvanlivosti a pevnosti si skleněná pracovní deska zachová svou krásu po mnoho let. Kromě toho je sklo univerzální a hodí se k různým stylům a barvám interiéru, což vám dává svobodu při jeho uspořádání.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-vanessa-sede-sklo---cerna-fi-80-p-39548-1072-1072.html