Popis výrobku

Hledáte dokonalý konferenční stolek, který dodá vašemu interiéru nádech luxusu? Objevte konferenční stolek Silver B II s bílým mramorovým efektem a ocelovými nožkami.

Tento konferenční stolek je skutečným skvostem pro každý interiér. Jeho deska s mramorovým efektem dodává pocit luxusu a elegance, zatímco stříbrné ocelové nohy přidávají moderní twist. Je to skvělý kousek, který se stane středobodem každého obývacího pokoje.

Měří 50 x 53 x 50 cm, takže je dostatečně kompaktní pro menší prostory, ale zároveň nabízí dostatek místa na nápoje, knihy nebo dekorace. Jeho pevná konstrukce zajišťuje, že tento kousek vydrží po řadu let, a díky svému jednoduchému designu se snadno hodí do různých stylů interiérů.

Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu. Mramorový efekt desky je nejenom krásný na pohled, ale také se snadno udržuje v čistotě. Tento konferenční stolek je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kvalitu, design a funkčnost.

Vlastnosti produktu:

  • Praktický rozměr → 50x53x50 cm umožňují využití stolku v různých prostorách. Jeho kompaktní velikost je ideální pro malé obývací pokoje nebo kanceláře, kde je třeba ušetřit místo.
  • Odolný materiál → stolek je vyroben z kvalitní oceli, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení. Mramorový efekt desky dodává stolku luxusní vzhled, aniž by bylo třeba se obávat o jeho údržbu.
  • Snadná montáž → montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.
  • Všestranné použití → díky svému jednoduchému, ale elegantnímu designu se stolek hodí do různých stylů interiéru. Může sloužit jako praktický doplněk do obývacího pokoje nebo jako stylový konferenční stolek do kanceláře.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 50 cm,

  • výška: 53 cm,

  • hloubka: 50 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barevné provedení nožek

stříbrná

Barva horní desky

bílá

Barva horní desky

efekt mramoru

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-silver-b-ii-bily-mramorovy-efekt---ocel-p-52044-1072-1072.html