Popis výrobku

Hledáte dokonalý konferenční stolek pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se se stolkem Silver B se zlatou konstrukcí.

Tento konferenční stolek je skvělým doplňkem do jakéhokoliv interiéru. S kouřovým sklem a zlatými nožkami přidává do vašeho prostoru luxusní vzhled. Jeho elegantní design a sofistikované provedení z něj dělají skvělý kousek nábytku, který je nejen funkční, ale také esteticky přitažlivý.

Stolek Silver B je vyroben z kvalitního kovu a skla, což zaručuje jeho dlouhou životnost. Jeho rozměry 50 x 53 x 50 cm jsou ideální pro umístění v obývacím pokoji nebo kanceláři. Navíc, díky svému kompaktnímu rozměru, se vejde i do menších prostor. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Stolek Silver B je nejen praktický, ale také stylový. Jeho zlatá konstrukce dodává celkovému vzhledu eleganci a sofistikovanost. Skleněná deska stolku je snadno udržovatelná a odolná proti poškrábání. Tento konferenční stolek je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kombinaci funkčnosti a designu.

Vlastnosti produktu:

  • Optimální rozměry → velikost 50 x 50 cm je ideální pro umístění občerstvení, ovladačů nebo časopisů, aniž by stolek zabíral příliš mnoho prostoru.
  • Kovová konstrukce → je nejen stylová, ale také zajišťují stabilitu a dlouhou životnost stolku. Díky tomu se můžete spolehnout, že tento kousek nábytku vám bude sloužit řadu let.
  • Skleněná deska → kouřové sklo dodává tomuto konferenčnímu stolku jedinečný vzhled a eleganci. Sklo se také velmi snadno udržuje v čistotě a je odolné vůči poškrábání.
  • Snadná montáž → montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 50 cm,

  • výška: 53 cm,

  • hloubka: 50 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva nožek

zlatá

Provedení

Horní deska

kouřové tvrzené sklo

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-silver-b-50x50-cm---kourove-sklo---zlata-p-52043-1072-1072.html