Popis výrobku

Hledáte ideální konferenční stolek pro váš moderní obývací pokoj? Představujeme vám Silver A 80x80 ve stříbrné barvě s kouřovým sklem.

Silver A je skleněný konferenční stolek, který je nejen krásný, ale také praktický. Jeho stříbrná barva dodává šmrnc a eleganci, zatímco kouřové sklo moderní vzhled. Tento konferenční stolek je dokonalým doplňkem pro každý obývací pokoj.

Tento konferenční stolek je vyroben z kvalitních materiálů, což zaručuje jeho dlouhou životnost. Jeho rozměry 80 x 45 x 80 cm jsou ideální pro umístění v prostředí obývacího pokoje. Kromě toho jeho kovové nožky zvyšují stabilitu a odolnost.

Silver A je konferenční stolek, který je dodáván zabalený a rozložený pro vlastní montáž. Jeho praktičnost a funkčnost z něj dělají ideální volbu pro každý domov.

Vlastnosti produktu:

  • Pevná konstrukce → Konferenční stolek Silver A je vyroben z kvalitního kouřového skla a má stříbrné kovové nožky. To zaručuje jeho dlouhou životnost a stabilitu. Tento nábytek je navíc jednoduché sestavit a snadno se udržuje čistý.
  • Optimální rozměry → Se svými rozměry 80 x 45 x 80 cm je tento skleněný konferenční stolek ideální pro menší i větší prostory. Jeho kompaktní velikost umožňuje snadné umístění a přizpůsobení se různým interiérovým stylům.
  • Všestranný design → Kombinace stříbrné a kouřového skla dává tomuto konferenčnímu stolku univerzální vzhled, který se snadno hodí k jakémukoli interiéru. Ať už hledáte něco pro moderní kancelář nebo pro tradiční obývací pokoj, tento stolek bude skvělým doplňkem.
  • Praktičnost → Tento konferenční stolek je nejen stylový, ale také praktický. Jeho kovové nožky zajišťují stabilitu a odolnost vůči poškození, zatímco jeho skleněná deska je snadno udržovatelná a odolná vůči skvrnám a otiskům prstů.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 80 cm,

  • výška: 45 cm,

  • hloubka: 80 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barevné provedení nožek

stříbrná

Provedení

Horní deska

kouřové tvrzené sklo

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-silver-a-80x80-cm---stribrna---kourove-sklo-p-33554-1072-1072.html