Popis výrobku

Hledáte dokonalý konferenční stolek, který přinese do vašeho interiéru luxusní atmosféru? Seznamte se s kulatým konferenčním stolem Salma s bílou deskou a zlatými nohami.

Salma je vizuální skvost, který přitahuje pohledy. Bílý mramorový efekt desky přináší pocit luxusu a eleganci, zatímco zlaté nohy dodávají moderní a nadčasový nádech. Tento kousek je ideální pro ty, kteří hledají jedinečný design a chtějí oživit svůj obývací pokoj nebo kancelář.

Kvalita provedení a technické parametry jsou dalšími silnými stránkami tohoto konferenčního stolku. S rozměry 80 x 45 x 80 cm se perfektně vejde do každého prostoru. Stolní deska s efektem mramoru je vyrobena ze skla, což zaručuje vysokou odolnost a snadnou údržbu. Nohy z oceli naopak zaručují stabilitu a dlouhou životnost.

Montáž je snadná a rychlá, takže si můžete užívat svůj nový nábytek téměř okamžitě. Stolek Salma je ideální volba pro ty, kteří hledají kombinaci funkčnosti, designu a kvality. S tímto stolkem získáte nejen praktický kousek nábytku, ale také výrazný designový prvek, který oživí jakýkoliv interiér.

Vlastnosti produktu:

  • Praktický rozměr → 80 x 45 x 80 cm je ideální pro každý interiér. Kompaktní velikost stolku umožňuje snadné umístění a přizpůsobení se jakékoliv místnosti, aniž by stolek omezoval prostor.
  • Odolná skleněná deska → s efektem mramoru - deska je nejen elegantní, ale také odolná vůči poškrábání a snadno se čistí. To znamená, že si můžete užívat krásy stolku bez obav.
  • Ocelové nožky → ve zlaté barvě nejen dodávají stolku luxusní vzhled, ale také zajišťují jeho stabilitu a dlouhou životnost. Ocel je materiál známý svou vysokou pevností a odolností, takže si můžete být jisti, že tento stolek vám bude sloužit po mnoho let.
  • Jednoduchá montáž → montáž je snadná a rychlá, takže si můžete užívat svůj nový nábytek téměř okamžitě.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 80 cm,

  • výška: 45 cm,

  • hloubka: 80 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Tvar horní desky

kulatý

barevné provedení

Barva horní desky

bílá

Barva horní desky

efekt mramoru

Barva nožek

zlatá

Provedení

Horní deska

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a funkčnost skla jako horní části nábytku. Skleněná pracovní deska je synonymem stylu a modernosti. Její hladký, lesklý povrch dodá interiéru jedinečný charakter. To však není vše. Sklo je také mimořádně praktické. Nejenže se snadno čistí, ale je také odolné proti skvrnám, poškrábání a vlhkosti. Díky své trvanlivosti a pevnosti si skleněná pracovní deska zachová svou krásu po mnoho let. Kromě toho je sklo univerzální a hodí se k různým stylům a barvám interiéru, což vám dává svobodu při jeho uspořádání.

nožky

ocel

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a stylu nábytku s ocelovými nohami. Náš nábytek vám poskytne odolnost a pevnost na dlouhá léta. Ocelové nohy jsou nejen mimořádně pevné, ale také dodají vašemu interiéru eleganci a moderní vzhled. Ocelové nohy se navíc snadno čistí. Ať už je váš styl a preference jakékoli, kus nábytku s ocelovými nohami do vašeho interiéru dokonale zapadne a dodá mu charakter a úroveň. Investicí do tohoto výrobku investujete do kvality, odolnosti a estetiky.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-salma-80-cm---bily-mramorovy-efekt---zlata-p-52048-1072-1072.html