Popis výrobku

Hledáte ideální konferenční stolek pro Váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s produktem Konferenční stolek PRIAM A  120x60x42.

Jeho jedinečný a elegantní design zaujme na první pohled. Transparentní stolek dodává lehkost a sofistikovanost, zatímco jeho rozměry 120x42x60 cm ho činí dostatečně prostorným pro všechny Vaše potřeby. Tento skleněný konferenční stolek je skvělým doplňkem pro jakýkoliv moderní interiér.

Kromě svého atraktivního vzhledu, tento konferenční stolek nabízí také vynikající funkčnost. Díky svému skleněnému provedení je velmi odolný a snadno se udržuje.

Stolek je také velmi praktický. Jeho transparentní provedení poskytuje dostatek prostoru pro Vaše nápoje, knihy nebo dekorace, zatímco jeho kompaktní rozměry umožňují snadné umístění v jakémkoliv prostoru. Takže, pokud hledáte stylový a funkční kousek nábytku, Konferenční stolek Prima A je tou pravou volbou pro Vás.

Vlastnosti produktu:

  • Velké rozměry → konferenční stolek je ideální pro větší prostory. Jeho rozměry 120x60x42 cm umožňují pohodlné umístění nápojů, knih nebo dekorací. Užijte si luxus prostoru!
  • Skleněné provedení → skleněný povrch dodává stolečku moderní vzhled a je snadno udržovatelný. Transparentní barva navíc opticky zvětší váš pokoj.
  • Elegance → tento nábytek je velice elegantní, takže se hodí do moderních uspořádání.
  • Všestranné použití → ať už potřebujete konferenční stolek do obývacího pokoje nebo kanceláře, Prima A je ideální volbou.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 120 cm,

  • výška: 42 cm,

  • hloubka: 60 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva horní desky

transparentní

Provedení

Horní deska

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a funkčnost skla jako horní části nábytku. Skleněná pracovní deska je synonymem stylu a modernosti. Její hladký, lesklý povrch dodá interiéru jedinečný charakter. To však není vše. Sklo je také mimořádně praktické. Nejenže se snadno čistí, ale je také odolné proti skvrnám, poškrábání a vlhkosti. Díky své trvanlivosti a pevnosti si skleněná pracovní deska zachová svou krásu po mnoho let. Kromě toho je sklo univerzální a hodí se k různým stylům a barvám interiéru, což vám dává svobodu při jeho uspořádání.

Montáž

Není vyžadována

plně smontovaný nábytek

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-priam-a-120x60x42-p-33465-1072-1072.html