Popis výrobku

Hledáte dokonalý konferenční stolek do svého moderního obývacího pokoje? Seznamte se s produktem Nifan s přihrádkami - 97x60 cm - béžový.

Tento konferenční stolek Nifan přináší svěží a elegantní vzhled do vašeho domova. Jeho béžová barva dodává jemný a sofistikovaný dotek, zatímco černé nožičky zajišťují moderní kontrast. Jeho design je navržen tak, aby se snadno hodil do jakéhokoli dekoru, ať už hledáte něco pro minimalistický nebo bohémský styl.

Stolek Nifan je vyrobený z 16 mm laminované desky, která je známá svou odolností a dlouhou životností. Jeho rozměry 97 x 44 x 60 cm zajišťují, že se vejde do jakéhokoli prostoru, aniž by se cítil přeplněný. Navíc je vybaven dvěma zásuvkami s kuličkovými výsuvy pro snadný přístup k vašim věcem.

Stolek Nifan je navíc dodáván v balení pro vlastní montáž, což vám umožňuje přizpůsobit jeho umístění podle vašich potřeb. Jeho hladký přední panel a absence úchytů přidávají na jeho elegantním vzhledu, zatímco kovové nožičky zajišťují stabilitu a pevnost. Takže, proč neudělat svůj obývací pokoj ještě útulnějším s tímto stylovým konferenčním stolkem Nifan?

Vlastnosti produktu:

  • Praktický design Nifan kávový stůl s šuplíky je navržen tak, aby optimálně využil prostor. Jeho rozměry 97 x 44 x 60 cm jsou ideální pro jakýkoli obývací pokoj. Díky tomu získáte místo pro skladování a zároveň stůl pro odpočinek s kávou
  • Laminovaná deska 16 mm Tento materiál je odolný proti poškrábání a snadno se udržuje. Výsledkem je dlouhodobě krásný a funkční stůl, který vydrží každodenní používání
  • Kovové nožičky Stabilita a dlouhá životnost je zajištěna díky kovovým nožičkám. Jejich černá barva dodává stole eleganci a moderní vzhled
  • Dvě zásuvky s kuličkovými výsuvy Skladování nikdy nebylo snazší. Dvě zásuvky poskytují dostatek místa pro ukládání věcí a díky kuličkovým výsuvům je manipulace s nimi hračkou

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 97

    šířka: 97 cm,

  • 44

    výška: 44 cm,

  • 60

    hloubka: 60 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva nožek

černá

Barva korpusu

béžová

Barva přední části

béžová

Provedení

Korpus

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je vynikající surovinou pro výrobu nábytku, která nabízí mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškrábání, což zajišťuje dlouhodobou kvalitu a estetický vzhled nábytku. Díky své odolnosti je nábytek robustní a vydrží každodenní používání po mnoho let. Kromě toho se laminovaná deska snadno udržuje - stačí ji otřít vlhkým hadříkem, aby si zachovala svůj krásný vzhled. Laminátová deska navíc nabízí širokou škálu vzorů a barev, což Vám umožní sladit nábytek s Vaším vlastním stylem a interiérem. Díky různým dekorům můžete vytvořit moderní i klasický design nábytku. Jedná se také o surovinu, se kterou se snadno pracuje, což vám dává možnost přizpůsobit si nábytek na míru.

Přední části

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Její vícevrstvá konstrukce zajišťuje pevnost a odolnost potřebnou pro každodenní použití. Laminát, který desku pokrývá, je odolný proti poškrábání, nárazům a skvrnám, což znamená, že nábytková čela budou dlouho vypadat skvěle. Díky široké škále vzorů a barev laminátu nabízejí čela nábytku z 16mm laminované desky nejen pevnou konstrukci, ale také estetický vzhled. Další výhodou laminátové desky je snadné čištění a údržba. K odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík, takže vaše nábytkové fronty budou vždy vypadat svěže a čistě.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Typ předních částí

hladký

Další informace
Objevte eleganci a funkčnost hladkého čela nábytku. Její neobvyklý design dodá vašemu interiéru třídu a estetiku. Hladké čelo znamená také praktičnost - snadno se čistí a udržuje v perfektním stavu. Bez viditelných úchytek a ozdobných prvků poskytuje nábytek s hladkým čelem minimalistický a harmonický vzhled, který se dokonale hodí k různým designovým stylům. Ať už dáváte přednost modernímu nebo klasickému interiéru, hladké čelo nábytku bude tou správnou volbou.

Provedení

Hrana

ABS

Systém otevírání

push to open

Úchytky

žádné

Zásuvkové pojezdy

kuličkové, plný výsuv

Vybavení

Počet zásuvek

2

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Balení výrobku

Balení číslo 1

25 kg

šířka

šířka:

65 cm

Výška

Výška:

7 cm

výška

výška :

108 cm

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-nifan-se-zasuvkami---97x60-cm---bezova-p-160085-1072-1072.html