Popis výrobku

Hledáte dokonalý konferenční stolek pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s konferenčním stolkem Nevada D kulatý - bílá.

Svým kulatým tvarem a bílou barvou se stolek Nevada stane skvostem vašeho interiéru. Jeho design je jednoduchý, ale zároveň elegantní a moderní, což ho činí ideální volbou pro každý interiér.

Výroba stolku Nevada je zárukou kvality. Jeho pracovní deska je vyrobena z desky MDF, zatímco nožky jsou z masivu. Tato kombinace materiálů zaručuje dlouhou životnost a stabilitu stolku.

Kromě svého atraktivního vzhledu je stolek Nevada také velmi praktický. Jeho rozměry 60 x 55 x 60 cm ho činí ideálním pro umístění nápojů, knih nebo dekoračních předmětů. Kulatý tvar horní desky zase umožňuje snadné umístění stolku kdekoliv v místnosti.

Vlastnosti produktu:

  • Moderní design → konferenční stolek s kulatou horní deskou a bílými nožičkami přináší do vašeho interiéru moderní a elegantní vzhled.
  • Kvalitní materiály → horní deska z desky MDF a nožky z masivu zaručují dlouhou životnost a stabilitu stolku.
  • Praktické rozměry → rozměry 60 x 55 x 60 cm umožňují snadné umístění stolku a jeho využití pro různé účely.
  • Flexibilní umístění → díky kulatému tvaru horní desky lze stolek snadno umístit kdekoliv v místnosti.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 60 cm,

  • výška: 55 cm,

  • hloubka: 60 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Tvar horní desky

kulatý

barevné provedení

Barva horní desky

bílá

Barva nožek

bílá

Provedení

Horní deska

deska MDF

Další informace
Poznejte spolehlivost a funkčnost nábytkové desky z MDF. MDF (Medium Density Fiberboard) je materiál střední hustoty, který je z mnoha důvodů vynikající volbou pro nábytkovou pracovní desku. Deska je mimořádně pevná a stabilní, což znamená, že se snadno nedeformuje ani nepraská. Díky svému hladkému a rovnoměrnému povrchu poskytuje ideální základ pro různé typy povrchových úprav, jako je lakování nebo dýhování. Snadno se s ní také pracuje, takže je možné vytvořit pracovní desku jakéhokoli tvaru nebo rozměru. MDF deska je také odolnější vůči vlhkosti než tradiční dřevo, takže je ideální pro použití v kuchyních a koupelnách.

Nožky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-nevada-d-kulaty---bila-p-33139-1072-1072.html