Popis výrobku

Hledáte konferenční stolek, který dokonale zapadne do vašeho interiéru? Poznejte konferenční stolek Marea 100x64 - dub wotan / černá.

Tento stolek představuje ideální kombinaci moderního designu a praktičnosti. Jeho povrch v dekoru dub wotan dodává interiéru příjemný, přirozený vzhled, zatímco černé nohy dodávají stolu moderní nádech.

Vyrobený z laminované desky, tento konferenční stolek je nejen stylový, ale také odolný a snadno se udržuje. Jeho rozměry 100 x 50 x 64 cm ho činí ideálním pro menší prostory, ale i pro větší místnosti. Navíc je vybaven jednou policí, která poskytuje další úložný prostor.

Kompaktní rozměry a funkčnost činí stolek ideálním pro každodenní používání, ať už potřebujete místo pro svůj notebook, knihy nebo šálek kávy.

Vlastnosti produktu:

  • Moderní design → kombinace dubu wotan a černých nohou přidává do vašeho interiéru moderní, ale přirozený vzhled.
  • Laminovaná deska → zaručuje odolnost a snadnou údržbu, takže se nemusíte bát o poškrábání nebo skvrny.
  • Kompaktní rozměry → s rozměry 100 x 50 x 64 cm je tento stolek ideální pro menší prostory, ale také pro větší místnosti.
  • Polička jako úložný prostor → poskytuje další místo pro ukládání knih, časopisů nebo ovladačů, což přispívá k praktičnosti tohoto stolu.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 100 cm,

  • výška: 50 cm,

  • hloubka: 64 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva nožek

černá

Barva pracovní desky

dub wotan

Provedení

Horní deska

laminovaná deska

Další informace
Podívejte se na jedinečnou kvalitu a funkčnost nábytkové desky z laminované desky. Laminovaná deska je inovativní materiál, který je pro nábytek ideální. Vyznačuje se výjimečnou trvanlivostí, odolností proti poškrábání a poškození. Díky laminované povrchové úpravě se pracovní deska snadno čistí a je odolná proti skvrnám. Kromě toho laminovaná deska nabízí širokou škálu vzorů a barev, díky čemuž se hodí k jakémukoli stylu a designu interiéru.

nožičky

laminovaná deska

Vybavení

Počet polic

1

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-marea-100x64---dub-wotan---cerna-p-55679-1072-1072.html